Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szegény családból származom, de?
..de sikerült kitörnöm.
Gazdag lettem. Van egy nagyon jó-és drága autóm, átlagtól jobb házam, a szüleimtől külön élek. Egyedül.
Mindezek mellett egyetemre járok, igaz levelezősön, mert dolgozom.
22 éves leszek a jövő hónapban, a nullából értem el ezt. Mégsem érzem magam boldognak. Még sosem volt bnőm, mert igazából 16éves korom óta(rögtön, miután betöltöttem a diákmunkához szükséges korhatárt) dolgozom. Azt a pénzt(igaz kisebb összeg) is a szüleimre fordítottam, a maradékból pedig magamat láttam el. Pl. bérletek, stb.
Természetesen azóta sem felejtettem el a szüleimet, segítettem rajtuk, bár nem szívesen fogadták.
Jó embernek tartom magam, de úgy érzem a pénz tönkretette a gyerekkorom. Igazából nekem az nem is volt. Sosem volt még barátnőm(nem vagyok már szűz!), mert sosem volt időm semmire.
-Most, hogy összejöttek a dolgok az életemben, ez a tény változatlan. Időm rengeteg van tulajdonosként, de mégsincs senki az életemben, egyedül élek. Ez nagyon bánt és zavar.. Nemtudom hogy kell ismerkedni, mik a szokások, stb. Teljesen átértékeltem az életem és rájöttem, hogy nem vagyok boldog..
Mit tanácsoltok ?
-Köszönöm.:)
Talán igazad van.:)
Viszont nem olvastad (figyelmesen) a hozzászólásokat, így úgy érzem a 2 fontos dolgon túl többet is átugrottál.
Nem szeretek anyagiakról beszélni, de már sajnos ezelőtt is megtettem, mert nagyon kíváncsiskodóak voltak az elején. Gondoltam valamit(őszinteséget) próbálok én is nyújtani a segítségért cserébe.
Azért remélem nem haragudtál meg rám. Ha mégis, akkor sajnálom, ha véletlenül megbántottalak!:)
Azt jól teszed, kerüld is el az anyagiakat ha csak nem kérdez a lány ne is hozd fel. De egy drágább kocsiból alapból le fogja szűrni hogy kb. mi a szitu, hogy vagy te vagy a fater gazdag. De lényeg h kerüld ezt a témát legyen mindig a nő a középpontban.
ÉS márpedig vegyél erőt magadon mert senki nem fogja megfogni a kis kezed és elvinni a csaj elé hogy itt van szeressétek egymást ő a párod...
Meg kell változnod! Nem érdekel, hogy te nem olyan vagy és nem megy basszus fiatal srác vagy erőltesd meg magad.
ÉS nem tuti hogy az első lány lesz az aki igent mond, lehet h túl leszel 10-20 ismerkedésen randin is míg megtalálod azt aki mellett leragadsz. De arra is figyelj h ne a pénz miatt legyen veled egy lány sem éppen ezért is hanyagold az anyagiakat.
Ha nekem nem mondtad el hogyan jöttél fel a semmiből akkro neki se :)
ASOT!
Köszönöm újabb válaszodat! Pedig úgy tűnt, hogy picit kiborítottalak..:)
Igen, igyekszem megfogadni tanácsaidat. Mint látod, nem beszélek anyagiakról. Bár ezzel alapból így voltam természetemből fakadóan.:)
Ez triviális. Nem várhatom a sült galamb effektet, viszont mint ahogy említettem: egy kapcsolathoz természetesen kettő ember szükséges. Jelenleg úgy gondolom, hogy a 21. század íratlan szabályai értelmében a nő is kezdeményezhetne.:) Bár nyilvánvalóan ez inkább az én feladatom marad.
Igen, a számosságba belegondoltam, vagyis próbáltam belegondolni. Viszont számomra nehéz még az elgondolás is, a megvalósítás nehézsége pedig ebből adódóan hatványozódik..
Nem volt még soha hosszú távon nő az életemben, és fogalmam sincs hogy reagálnám le az ismerkedéseket. Mondhatni nagyfokú változást, talán színt hozna az egyhangú, monoton életembe. Viszont ezzel egyúttal gondolom nehéz lenne megemészteni is. Mármint a változás mértékét. Ezt tovább gondolva eljutok oda, hogy ha már az x-edik hölgy után sem alakult ki semmi komolyabb, akkor mi lehet a baj.
Miért keresem, vagyis inkább csak próbálom megtalálni ennyire kényszerítve az igazit ?!
Mostanság rászoktam a könnyelmű életre, már amennyire ez kivitelezhető az én életformában és összeegyeztethető az én értékrendemmel..(ez nem azt jelenti, hogy otthonülő munkanélküli leszek(sosem férne bele az értékrendembe))
Hanem egyszerűen próbálom könnyebbé, kényelmesebbé varázsolni az életemet.:) Ebből adódóan az utóbbi hónapokban arra jöttem rá, hogy sokat veszítettem a kitartásomból. Nem tudom megmondani a pontos okát, de úgy érzem ez jelenleg így van. Ez nagy gondot okozhat ugye, ebben az esetben..
Az pedig, hogy újból beszédtéma a 'kihasználás'. Igazából már pontosította az egyik kedves válaszoló, viszont számomra akkor is érthetetlen. Nem hiszem, vagyis inkább tudom elképzelni, hogy miképp tudna kihasználni egy hölgy.
Nem gondolom kihasználásnak azt, hogy én állom a közös tevékenységek, szórakozások árát.:)
Nem bántásból,de te kezdted úgy,h kb milliomos vagy persze,h mindenki kíváncsiskodik...
Itt a hozzáállásodon kell változtatni,de sürgősen,mert hiába mondunk bármit azt csak te tudod végre hajtani.Kicsit több önállóságot....Neked is az kellene,h valaki kirángasson a kis világodból.....
Nézd!
Mivel - sajnos - nem olvastad végig a hozzászólásokat, így feltételezem csak részleteket tudsz rólam, a helyzetemről.
Csak objektívan próbáltam közölni az el nem hanyagolható tényt, mert fontosnak érzem a kérdés szempontjából. Hidd el kérlek, nem az az ember vagyok, aki felvágna bármivel is.:) Nem felejtettem el, hogy ki voltam, honnan jöttem.
Ezért is szerepelt ez a kérdésben. Viszont illogikusnak találom magyarázni a tengert egy olyannak, aki egy cseppjét talán, ha ismeri.
Köszönöm tanácsodat! S szerinted milyen az én Világom ?
Láttad a Bakancslista című filmet?
abban az egyik főszereplő a Jack Nicholson a milliomos dúsgazdag faszi idős ember már, és egyedül élte le az egész életét, max k*rvái voltak akiket öreg korára megfozetett, de magányos volt egyedül volt, a munkában helyt állt de a saját élete keserűség és magány volt, és otthon egyedül volt , eleinte úgy érezte első éveiben, hogy minden nagyon tuti lesz, aztán apró dolgok felvidították de nem volt képes megváltozni és tenni azért h ne legyen egyedül ne legyen magányos, mikor erre képes lett már túl öreg volt....
ASOT!
Köszönöm a szép jelzőket. Valóban így gondolok én is magamról, viszont az az érintetlen jelző picit kétértelmű..:)
Természetesen megpróbálom megfogadni a tanácsaidat. Elhiszem, hogy csak jó szándék vezérel és megpróbálsz a legrosszabbra is felkészíteni.(ettől rosszabb talán nem is lehetne(bár relatív?!))
Viszont úgy gondolom, hogy nem sok ilyen ... ember létezik.:)
Nem skatulyázhatok be senkit, mindenki esélyt érdemel. Kinézettől, hozzáállástól, hibáitól vagy bármi egyébtől függetlenül.
Ez - számomra - durva érzelmi zsarolásnak minősíthető. Szerintem nem sok hölgy lenne képes egy ilyen eset után a tükörbe nézni.
Én nem tartok ettől, de természetesen ettől függetlenül figyelek.:)
Nah.. igen.
Említve volt már itt, hogy milyen jó dolog az, hogy úgymond még 'időben tértem észhez'.:)
S ezzel a kijelentéssel én is teljesen egyetértek.
Őszintén remélem, hogy nem későn sikerült ezt belátnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!