Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szegény családból származom, de?
..de sikerült kitörnöm.
Gazdag lettem. Van egy nagyon jó-és drága autóm, átlagtól jobb házam, a szüleimtől külön élek. Egyedül.
Mindezek mellett egyetemre járok, igaz levelezősön, mert dolgozom.
22 éves leszek a jövő hónapban, a nullából értem el ezt. Mégsem érzem magam boldognak. Még sosem volt bnőm, mert igazából 16éves korom óta(rögtön, miután betöltöttem a diákmunkához szükséges korhatárt) dolgozom. Azt a pénzt(igaz kisebb összeg) is a szüleimre fordítottam, a maradékból pedig magamat láttam el. Pl. bérletek, stb.
Természetesen azóta sem felejtettem el a szüleimet, segítettem rajtuk, bár nem szívesen fogadták.
Jó embernek tartom magam, de úgy érzem a pénz tönkretette a gyerekkorom. Igazából nekem az nem is volt. Sosem volt még barátnőm(nem vagyok már szűz!), mert sosem volt időm semmire.
-Most, hogy összejöttek a dolgok az életemben, ez a tény változatlan. Időm rengeteg van tulajdonosként, de mégsincs senki az életemben, egyedül élek. Ez nagyon bánt és zavar.. Nemtudom hogy kell ismerkedni, mik a szokások, stb. Teljesen átértékeltem az életem és rájöttem, hogy nem vagyok boldog..
Mit tanácsoltok ?
-Köszönöm.:)
Mindenképpen szeretnég Neked Gratulálni!! :))
Nemtudom, mit-hogyan csináltál, de ügyes vagy!
Ebből is láthatod, hogy a pénz nem boldogít, mostmár Neked egy társra van szükséged. elég sok szép lány van az utcán, merd őket leszólítani, ismerkedj!!
Hogy hogyan kell??
Bemutatkozol, meg?ezed h van-e kedvük ismerkedni.. ha van akkor elkéred a teloszámot, vagy fb-n.. a többi jön magától :D:D
Hajrá!! :))
Kedves ASOT!
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen, segítőkészen állsz hozzám!:)
Igen, többnyire csak ezeken a helyeken fordulok meg. Mivel egyedül élek, így a bevásárlást is nekem kell megejtenem, viszont az általában nem nagy. Egy sarki üzletben szoktam ezt is megejteni. Napközben, ebédidő tájékán ugrom ki mindig a városba ebédelni, ugyanarra a helyre.:)
Igen, sajnos mondhatni antiszociális vagyok. Mint mondtam, nem felejthetem el, hogy honnan jöttem. A régi barátaimmal próbálom tartani a kapcsolatot, de igazából elfordultak tőlem.. új barátaim pedig nincsenek.
Tehát igazából jelenleg még barátaim sincsenek, mióta ilyen mértékű vagyonom van.
Mondhatni, hogy teljesen egyedül vagyok..
Neked is nagyon szépen köszönöm válaszodat, kedves 11-es! :)
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor valószínűleg nem rágódnék rajta ennyit, nem gondolod ?:)
Nagyon félénk vagyok, és visszahúzódó is. Sosem voltam az a tipikus 'menőgyerek', aki a csajok álma..
Sajnos sem barátaim, sem barátnőm. Egyedül a családom van nekem.. Nem érzem azt, hogy ilyenre egyáltalán lenne bátorságom.:)
Hát igen itt egy példa hogy a pénz nem boldogít:)
Én is gratulálok ehhez a mit elértél:) és az tényleg fontos hogy soha ne felejtsd el hogy honnan jöttél..
A csajozással kapcsolatba, meg nem kell túlreagálni a dolgokat légy laza de mégis komoly:) légy kedves szerény, és soha ne játszd meg magad mindig saját magad add.Ha vkinek ez nem tetszik akkor SORRY így járt:)
Ismerkedni meg bárhol lehet az utcán kávézóba klubokba stb.
Lehet sima segítség kéréssel is kezdeni az ismerkedést...
Nekem priviben megírhatnád, hogy sikerült nagy vagyonra szert tenned, mintha magmat látnám a fiatalkori énedben.
Nekem pénzre lenne sükségem.
18/F
Kedves 14-es válaszoló!
Neked is köszönöm a válaszodat!
Sajnos nem teljesen értem mire célzol a mondandóddal. Esetleg kifejtenéd bővebben? /akár privát üzenetben is/
Értem. Hát egy biztos, ne gyere rögtön azzal hogy mid van és mid nincs, mert van amelyik nő a nadzolás és a felvágás miatt fog otthagyni van amelyik meg amiatt fog csak igent mondani.
De egy bevásárlóközpontban is lehet ismerkedni, sok apró dologgal odaállíthatsz egy lányhoz aki szimpatikus, ne haragudj tudnál segíteni szerinted melyiket érdemes megvennem , ésatöbbi, köszönés képp meghívhatod egy kávére, de azzal is számolnod kell h elutasít és akkor szépen menned kell tovább a következő lányhoz.
Egyenlőre a tes esetedben ezt látom elérhetőnek......
Mert amúgy kocsival közlekedsz munkahely kiütve szórakozóhely kiütve, baráti körből való ismerkedés kiütve,,,
marad a hétköznapi dolgok: posta üzletek szupermarketek plázák, , vagy keresel valami elfoglaltságot mondjuk valamilyen sportot, ott is vannak nők, vagy elmész autós találkozókra mostor sport egyebek, itt is előfordulnak csajok szép számmal....szóval egy jó kis hobbyt is érdemes találnod,
Ez a véleményem.
Kezdj el nyitni az emberek felé, lehet, kicsit nehezen megy majd az elején, de ez szinte mindennel így van. Eljárhatsz mondjuk társastáncra (salsa), ott könnyű ismerkedni, és ha már kicsit gyakorlottabb leszel (max fél év), akkor már elmehetsz egy csomó salsa buliba is, ahol aztán tényleg lehetőséged vam sok új emberrel megismerkedni. Vagy az egyetemen/főiskolán is keresel vagy kialakítasz egy baráti társaságot, akikkel aztán ugyanúgy eljárhatsz bulikba, vagy akár az barátaid ismerőseit, barátait is megismerheted, szerintem általában az ilyen ismeretségekből alakulnak ki a tartósabb párkapcsolatok.
Szóval csak nyugi, oké, hogy most már van időd, de nem kell rögtön fejest ugrani mindenbe, csak úgy apránként... 22 évesen még nagyon fiatal vagy!
Én is gratulálok a sikereidhez! :) Igen is számít, ha az ember céltudatos, és van egy biztonságot nyújtó anyagi háttere, nem egyik napról a másikra él.
Kedves 15-ös válaszoló!
Neked is köszönöm a válaszodat!:)
Nem, valóban nem felejtem el honnan indultam. Szüleimtől sajnos elég messze lakom, 400km-re. Viszont nem felejtem el Őket, természetesen napi szinten tartom Velük a kapcsolatot.:) Sajnos nem túl modern szülők, de azért megtaláltuk a módját a kapcsolattartásnak.. illetve minden hétvégét Otthon töltök. :)
Nem tartom magam ismerkedős típusnak, sajnos. Tényleg visszahúzódó embertípus vagyok, és mondhatni antiszociális. Sajnos. Tudom a hibám, de -egyelőre- nem sikerül változtatni rajta.. Mondhatni félek ismerkedni. Főleg nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!