Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szegény családból származom, de?
..de sikerült kitörnöm.
Gazdag lettem. Van egy nagyon jó-és drága autóm, átlagtól jobb házam, a szüleimtől külön élek. Egyedül.
Mindezek mellett egyetemre járok, igaz levelezősön, mert dolgozom.
22 éves leszek a jövő hónapban, a nullából értem el ezt. Mégsem érzem magam boldognak. Még sosem volt bnőm, mert igazából 16éves korom óta(rögtön, miután betöltöttem a diákmunkához szükséges korhatárt) dolgozom. Azt a pénzt(igaz kisebb összeg) is a szüleimre fordítottam, a maradékból pedig magamat láttam el. Pl. bérletek, stb.
Természetesen azóta sem felejtettem el a szüleimet, segítettem rajtuk, bár nem szívesen fogadták.
Jó embernek tartom magam, de úgy érzem a pénz tönkretette a gyerekkorom. Igazából nekem az nem is volt. Sosem volt még barátnőm(nem vagyok már szűz!), mert sosem volt időm semmire.
-Most, hogy összejöttek a dolgok az életemben, ez a tény változatlan. Időm rengeteg van tulajdonosként, de mégsincs senki az életemben, egyedül élek. Ez nagyon bánt és zavar.. Nemtudom hogy kell ismerkedni, mik a szokások, stb. Teljesen átértékeltem az életem és rájöttem, hogy nem vagyok boldog..
Mit tanácsoltok ?
-Köszönöm.:)
ASOT !
Köszönöm az újabb válaszodat.
Természetesen nem nyitnék soha így egy beszélgetést, főleg egy nővel nem. Sosem voltam felvágós, nagyképű stílusú. Szerény embernek tartom és próbálok úgy is viselkedni, hogy azt is kapjam vissza. Bár sajnos utóbbi nem rajtam múlik, de reménykedem benne, hogy az emberek értékelik ezt!:)
Mint mondtam, sajnos nem járok bevásárlóközpontokba, de akkor elkezdek. Megpróbálom megfogadni a tanácsaidat. Viszont igen, nem tartom valószínűnek, hogy képes lennék így odamenni-és megszólítani egy lányt a semmiből.:)
Nem vicceltem, mikor azt mondtam, hogy valószínűleg antiszociális lettem(nem voltam az egyébként, bár sosem voltam bulizós típus..).
Sajnos tényleg visszahúzódó embertípus vagyok, és mindezek mellett nagyon félénk és szerény is. Viszont ez néha nem túl jó, főleg a mai világban.
Sokan próbáltak lebeszélni önmagamról, SAJNOS ahogy már mondtam is, sikerült. Szerencsére csak egy időre sikerült kivetkőztetni önmagamból, de visszataláltam.:) Egy baráti társaság, ahová én -mint kiderült- nem tartozom/tartoztam befolyásolt, hogy az anyagi a minden és éljek ezzel (vissza..). Igazából nem foghatom másra, mert én cselekedtem így. Nagyon sajnálom. Nem vagyok büszke rá..
Hobbimnak csak a sportfogadást találom, viszont nagyobb összegekben szoktam. Egy lottózóba járok, talán a legnagyobba, így alkalmam adódik beszélgetni a pénztáros hölgyekkel, de semmi többet nem kell elképzelni.:)
Talán jó ötletnek tartom, viszont elég lustának érzem magam. Pl. valószínűleg érdekelne a kondizás egy személyi edző segítségével, de nem gondolom magamról, hogy lenne akaraterőm ezt évekig űzni..
Kedves 19-es válaszoló!
Neked is köszönöm válaszodat!:)
Köszönöm tanácsaidat is, ám a táncot nem tartom túl jó ötletnek. Ennek több oka is van. Sajnos mint mondottam már, nem vagyok társasági ember. Sőt, talán antiszociálisnak is nevezhető vagyok. Sajnos csak akkor vagyok (ismeretlen)emberek közelében, amikor muszáj. A másik oka pedig - ugyancsak sajnos - az, hogy szerintem botlábú vagyok.:)
Valószínűleg több kárt tennék, mint hasznot.:)
Köszönöm jókívánságaidat!
Márpedig öreg, ezen változtatnod kell, ha volt erőd kitröni a semmiből akkor ehhez is lesz habár ez ugye más mert itt márt nőről van szó, de ezen változtatnod kell. Erőt venni magadhoz és úgy állni hozzá h "ha elutasít ki a f@szt érdekel van még nagyon sok nő rajta kivül"
Járj bevásárolni, van lóvéd is menj el AUDI-s autótalálkozókra egyebekre próbálj új társaságot találni hobbyn keresztül is lehet,
Vagy kezd el rajzolni festeni menj el egy tanfolyamra...és kezdj el nőkkel nem csak kapcsolat céljából ismerkedni hanem lazán egy témával munkával vásárlással kapcsolatban mint már írták is...kérj segítséget...
ha nem teszel semmit és továbbra is csak kínlódsz otthon ülsz és hisztizel akkor jobb ha kolostorba vonulsz....
ASOT !
Nagyon kedves Tőled, hogy ilyen segítőkészen állsz a problémámhoz.:) Köszönöm ezt Neked!
Természetesen elhiszem, hogy csak jót akarsz, viszont meg kell értened, hogy a szemszögemből ez nagyon nehéz. Lehet, kívülről könnyűnek mutatkozik, ám az én nézetemből közel sem az. Sajnos.
Mint mondottam, nagyon szegény családból származom.
Sosem járhattam előnyös ruházatban, vagy figyelhettem oda magamra az ápoltságon túl. A változás hirtelen jött, nehéz volt megemészteni, de próbálok 'megbarátkozni' a helyzettel. Nyilván tetszik, ám mikor egy kisebb időre megváltoztam, akkor nagyon másképp láttam a Világot és ez számomra megbocsáthatatlan.
Tehát ekkora kisregény után a jellemvonásaimnak tisztának kell lennie Számotokra, én valóban egy szerény, visszahúzódó, már-már antiszociálisnak nevezhető, átlagos külsejű lassan 22. életévét betöltő srác vagyok. Az értékrendem természetesen a helyzetből adódóan a pénz felé hajlott, ám az emberi értékek fontosabbak. Erre nem rég sikerült rájönnöm.
Ebből következik, hogy számomra az autós találkozó kilőve. Nem szeretek nagyzolni, felvágni semmivel. Az én autóm az Audi luxus kategóriája, ezért valószínűleg ott a középpontban, de minimum akörül lennék. Természetesen ez nagyban függ a találkozó méretétől.
Erre én nem vágyom, sőt. Talán ezzel is igazolható az antiszociális nézetem.
Ahogy mondtam, nem felejtettem el honnan indultam-és ki vagyok. A jellemvonásaim a régiek. Régen sem vettem részt semmim, igaz akkor azért, mert dolgoznom kellett fiatal diákként is, de ezt kár kifogásnak nevezni: amúgy sem lennék ilyen, szerintem.:)
Természetesen ezt is elhiszem Neked, hogy változnom kell. Pontosabban változtatnom néhány dologhoz való hozzáállásomon. Egyet is kell értenem Veled!:) Viszont azért ez nem könnyű feladat számomra.
Nyitnom kell a másik nem felé, ez természetes. Konzervatív nevelésemből adódóan ugyancsak elvárható, hogy nekem kell megtennem a lépéseket a másik nem iránt. Viszont szerintem egy kapcsolathoz kettő ember szükséges, és már nem a középkort írjuk, hogy a Nő nem teheti meg ezt a lépést.
Ezzel közel sem azt mondom, hogy várnom kell a sült galamb effektet.:)
Persze ezt mind tudjuk mindenki tisztában van ezzel.
De nem tudom hogy jutottál fel ilyen hamar 0-ról 100-ra, de valami csak hajtott téged h fel akartál jutni erre a szintre most pedig ismét hajtanod kéne azért h ezt az ismerkedési szintet is elérd.
Jó elhiszem persze mondani lehet és könnyi , de sajnos meg kell tenned, valamit tenned kell mert ha nem teszel annak érdekében semmit h történjen valami akkro nem is fog!
És ez a pénzre is igaz.
De ennyi. Nincs más mondandóm. Uff.
ASOT !
Köszönöm az összes hozzászólásodat, valóban sokat segítettél!:)
Szerintem nem hozható párhuzamba a két dolog. Mégpedig azért nem, mert míg az anyagiakat nem fontos elérni, az életed párját azért illendő megtalálni. Tehát eltérő a kettő kockázatának mértéke. Az én, szubjektív szemszögemből pedig drasztikus a differencia.
Igazad van, hogy tennem kell érte. Az élet így működik és talán ez így is van helyén.
Szerintem inkább hagyd otthon párszor az audit, és kapcsolódj ki mondjuk sporttal, biciklizzél, ússzál. Ha drága cuccokkal jársz mindenhova, a dolgaidra figyelnek fel elsősorban és nem rád. Szerintem. Akár interneten is kereshetsz társat, csak azt ne írd ki hogy jól keresel, mert akkor szerintem nem az őszintén irántad érdeklődők fognak írni.
17/l
Kedves 28-as!
Köszönöm válaszodat!
Munkámból adódóan nagyon fontos a mobilitás és napközben, ha van időm sem megyek haza. Így mindenképp szükségem van az autóra.
Mint mondtam, sajnos tényleg antiszociálisnak vagyok nevezhető. Csak akkor megyek emberek közelébe, amikor tényleg muszáj. Egyébként kerülöm..
Illetve mondtam azt is, hogy pl. személyi edző segítségével talán érdekelne a konditerembe járás, de nem tartom valószínűnek, hogy elkötelezném magam bármilyen sport mellett is. Nagyon kényelmes, egyhangú életet élek, amin nem tudom hogy fog-e sikerülni változtatni. Azért próbálkozom.:)
mit dolgozol? honnan van ennyi pénzed? /írj privátba/ szerintem rengeteg helyen ismerkedhetsz!
ha szoktál menni nyaralni akárhová. Gazdag vagy! elmehetsz hawaii ra vagy strandra. gyúrd ki magad és dölgleni fognak utánad a csajok. és gondolom tudsz egypár nyelvet is nem?
Pl angol menj el olyan területre ahol olyan nyelven beszélnek amit te tudsz lehet hogy egy angol csajszi fog téged nagyon szeretni és elfogad olyannak amilyen vagy! és talán segít is változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!