Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lesz most?
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok, szeretem a barátomat, eddig semmi baj nem volt. 4hónapja ismerem, 2hónapja járunk.
A napokban voltam egy filmforgatáson, egy pesti sorozatról van szó, és találkoztam az egyik jóképű pasi szereplővel.
És azóta csak Ő jár a fejemben. Tudom, hogy soha többé nem találkozom vele, és ha találkoznék sem lenne semmi, de nagyon jó pasi, és csináltunk közös képeket, és azóta totál odáig vagyok érte, mint egy kis 12éves.
Azóta Őt látom tökéletes pasinak, és bár jó a barátommal, de már mégsem az igazi...
mi történt velem?
2013. márc. 25. 18:56
13/14 anonim válasza:
viccet félre téve,ez csak fellángolás,ne törődj vele
14/14 anonim válasza:
Velem tavaly fordult ilyen elő. Totál megfogott egy csaj az egyik filmből, pedig már 31 vok. Nem volt közben barátnőm, de ha lett volna, nem paráztam volna rajta, sőt! Rajta vezettem volna le a feszkót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!