Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lesz most?
20éves lány vagyok, szeretem a barátomat, eddig semmi baj nem volt. 4hónapja ismerem, 2hónapja járunk.
A napokban voltam egy filmforgatáson, egy pesti sorozatról van szó, és találkoztam az egyik jóképű pasi szereplővel.
És azóta csak Ő jár a fejemben. Tudom, hogy soha többé nem találkozom vele, és ha találkoznék sem lenne semmi, de nagyon jó pasi, és csináltunk közös képeket, és azóta totál odáig vagyok érte, mint egy kis 12éves.
Azóta Őt látom tökéletes pasinak, és bár jó a barátommal, de már mégsem az igazi...
mi történt velem?
eddig is bele-bele néztem a sorozatba, de mióta találkoztam vele, nekiálltam itthon is megnézni a régi részeket, csak Miatta. Totálisan odáig vagyok. Tudom ciki, de csak az jár a fejemben, hogy hogyan csókolhat, és stb....meg ilyen hülyeségek, mintha nem 20éves lennék, hanem egy tinikislány, aki álmodozik.
Most mit csináljak??
Nem tudom, mi lesz, de 20 év még nem olyan sok, hogy ne kapjon el valami ilyesmi.
Van, aki idősebb nálad és animeszereplőkbe szerelmes, az durvább :D
Majd meglátod, pár nap után lecseng-e ez, ha igen, akkor szerintem ne aggódj, van ilyen. Testközelből láttál egy pont az ízlésedhez passzoló jó pasit, nem csoda, ha kicsit megkavart. Szerintem.
köszi.
Nem az éjjel nappal Bp-ről van szó. :)
Kicsit megvagyok ijedve, eddig olyan jól megvoltunk barátommal.... de most, totál fel vagyok kavarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!