Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora a szabadságigényetek?
Hosszú kapcsolatban élők! Milyen gyakran mentek ide-oda a párotok nélkül? Milyen nagy a szabadságigényetek? ez nem függ össze azzal, hogy mennyire szeretitek a párotokat?
(kort, nemet is légyszi)
Egyedülálló vagyok, de így sem járok szórakozni, vagyis nem is igénylem igazán és amúgy sincs kivel elmenni. Egyedül meg fura lenne. Ismerkedésnél nem szeretem ha úgy érzik közük van hozzá hol vagyok, mikor, mit csinálok, nem egy pasit dobtam már ezért. Nem szeretem ha rám telepednek és azt sem ha mindenben a pasitól függök. Viszont ha komolyra fordul a dolog akkor természetes, hogy elmondok mindent és igényelném ezt a másiktól is. Ellenkező esetben olyan mintha nem is szeretnénk egymást igazán és csak azért lennénk együtt, hogy ne legyünk egyedül. Eddig túlságosan függtem valakitől, túl kevés szabadságot adtam, most meg teljesen ráhagynám, hogy mindent úgy csináljon ahogy akar. Kb. azt is leszarnám ha elhagyna, az is az ő döntése lenne, de ez megint olyan mintha nem szeretném. Most meg attól félek, hogy túl sok szabadságot adnék és úgy érezné, hogy nem törődöm vele. Nehéz megtalálni az egyensúlyt.
21/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!