Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mekkora a szabadságigén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mekkora a szabadságigényetek?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolatban élők! Milyen gyakran mentek ide-oda a párotok nélkül? Milyen nagy a szabadságigényetek? ez nem függ össze azzal, hogy mennyire szeretitek a párotokat?

(kort, nemet is légyszi)

#pár #szabadságigény
2013. márc. 24. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nincs nagy szabadságvágyam.. nem igen értem mire gondolsz..

minden nap szinte találkozom barátnőmmel vagy átmegyek hozzá.. ilyenre gondolsz?

2013. márc. 24. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem nagy, de azért szívesen mozdulnék ki többször (tekintve, hogy se a párommal, se mással sehova nem járok). 22/N
2013. márc. 24. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:

nagy ,de mindig megbeszéljük

neki is

44f

2013. márc. 24. 18:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy valaki a nap 24 óráját a párjával tölti, valakinek pedig elég mondjuk heti egy találkozás. Kinek mennyire van szüksége programokra a párja nélkül, amikor mondjuk a barátaival megy ide oda, vagy mondjuk csak egyedül csinál valamit otthon.
2013. márc. 24. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:

néha megyek ide oda másokkal

de otthon is elvagyok egyedül nem zavar

2013. márc. 24. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
utálok itthon ülni és utálom, ha valaki folyamatosan a nyakamba liheg. na ezért szeretem a távkapcsolatokat.
2013. márc. 24. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem inkább pénztől és időtől függ, milyen gyakran járok ide-oda és hogy hová. Általában az egyik tényezőből mindig kevesebb van.

Igazából nekem az a lényeg, hogy menjek, ha jön velem a barátom is, az csak plusz jó. De nem jön mindig, mert vannak programok, amelyek őt nem érdeklik, míg engem igen. De ilyen van fordítva is.

Többféle igényem van a kimozdulásra. Szeretem a "nappali" programokat, pl. mozi, kirándulás, de szeretem az "estieket" is: buli, koncert, laza iszogatós-beszélgetős összeülés a haverokkal stb. Havi egyszer minimum van igényem valamelyikre, ennél több kihagyás már hiányérzetet okoz.

De például a barátom nélkül megyek karaoke-zni, illetve a táncolós bulikat sem szereti. Karaoke buli gyakrabban van, kb. két-három hetente, táncolós ritkábban, 3 havonta kb.

Biztos, hogy nem függ össze a szeretettel, ezek egyéni igények.

Nálam a távolodás jele, visszagondolva az előző kapcsolatomra, az volt, hogy egyre gyakrabban túlóráztam a munkahelyemen, nem volt sietős hazamenni.

2013. márc. 24. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Mivel együtt élünk, mindennap együtt vagyunk. Csinálhatnánk külön programokat, de egy a baráti körünk is, mivel általuk ismertem meg őt, így semmi értelme nem lenne, hogy valaki otthon marad. Régebben volt több barátnőm, velük eljárogattam bulizni, nem jelentett gondot, hogy nem együtt szórakozunk, de kinőttem a partizós korszakból, elkopogattak a bulis barátnőim is.

27N

2013. márc. 24. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
7. vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy nő vagyok, 26 éves és hogy együtt élünk mi is, elég sokat tudunk együtt lenni. Talán ezért sem ragaszkodunk mindig ahhoz, hogy a másik minden programban velünk tartson.
2013. márc. 24. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem hetente 2-3szor jelenleg elég, ha találkozunk, úgy, hogy nem élünk együtt. Eleve olyan típus vagyok, aki bizonyos szinten igényli a magányt; nem tudnék olyan pasival lenne, aki állandóan rajtam lógna, szükségem van egyedül töltött órákra. Persze szeretek vele elmenni bárhová, közös a baráti körünk egy része is, de ez nem jelenti azt, hogy mindent együtt kell csinálnunk.

21L

2013. márc. 24. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!