Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hátrány ha a fiú gyáva és nem tudja megvédeni a lányt?
Figyelt kérdés
lányok járnátok olyan sráccal?2013. márc. 21. 23:16
31/33 2122 válasza:
azt nem értem miért kell mindent erőszakkal megoldani. miért nem lehet az embereket békén hagyni. az erőszak úgyis tovább szüli az erőszakot. ottkell hagyni azokat az emberket akik kötözködnek.
32/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van jó lenne ha mindenki így gondolkodna.
2013. ápr. 2. 16:10
33/33 anonim válasza:
Huh. Még nem akadt olyan, hogy közelharcban meg kellett volna védenem a barátnőmet. Nem is járunk ilyen közegben, nem szólnak be az utcán, stb.
Tettem már helyre embereket, akik bántották, de bunyóra, hasonló helyzetekre nem emlékszem. Én hűvös lekezeléssel intézem az ilyen dolgokat, egyszerűen verbálisan le tudom győzni az ilyen kötekedős embereket, de mondom, nem igen akad ilyen.
Tehát én úgy gondolom, hogy jobban lenyűgöz egy lányt, ha higgadtan intézed a dolgokat úgy, hogy te kerülsz ki győztesen belőle. Persze, ha olyan közegben mozogsz, ahol az a férfi, aki mindenkinek beveri a száját, akkor kezdj el gyúrni, öcsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!