Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hátrány ha a fiú gyáva és nem tudja megvédeni a lányt?
Figyelt kérdés
lányok járnátok olyan sráccal?2013. márc. 21. 23:16
2/33 anonim válasza:
Igen, hatalmas hátrány. Én nem járnék ilyen sráccal. Miért vagy gyáva? Miért nem tudod megvédeni?
3/33 anonim válasza:
Kb. az összes pasi ilyen. Ne mondja valaki, hogy ő superman, mert már öltek meg profi harcművészt is utcán. A gyerekektől meglehet védeni, de 100%-osan soha egy se akár mekkora benga állat legyen.
4/33 anonim válasza:
nem csak nagy hátrány.. hanem ki*aszott nagy hátrány. kezdj valamit magaddal, ha rólad van szó.
5/33 anonim válasza:
Arányaiban kétlem, hogy járnának egy ilyen sráccal.
Nem kell mindig győzni, sőt! Elég ha kiállsz mellette/érte! Ez a lényeg!
6/33 anonim válasza:
nő típustól függ.
a témához ketté lehet osztani.
az egyik bunyó után ezt mondja-te eszement vadállat,ezt másképp is meg lehetett volna oldani-és fingja sincs a fenyegetés valódi mivoltáról,álomvilágban él.
a másik meg ezt mondja utána-én hősöm-és lepippant a kocsiban.
neked az első típus való akkor.
7/33 A kérdező kommentje:
hát én mindig vesztek bunyókban :( volt amikor lányok is látták hogy lecsapnak, nem volt még barátnőm 20f
2013. márc. 21. 23:20
8/33 anonim válasza:
De akkor verekedtél, már nem? Nem az a lényeg a nők szemében, hogy elvernek-e vagy sem hanem hogy egyáltalán megpróbálod-e a dolgot. Ha kiálltál bátran és elvernek az is vonzó, hidd el. Ha elfudsz, elszaladsz, az jelenti azt hogy gyáva vagy és nem tudod megvédeni a lányt.
9/33 2122 válasza:
csak azkéne h engem is szivenszúrjanak pillangókéssel.
10/33 anonim válasza:
Most miért lettem nulla? Ja hát nem hallgatok híreket amikor egy fekete övest szúrtak meg késsel és belehalt:) Oké. Nagyon kemény gyerekek vannak itt úgy látom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!