Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire hátrány ha egy fiú csendes, nem beszédes típus? Illetve ismerkedésnél ez nagy akadály?
Olyan kis hallgatag.
Ellenben jószivű és kedves.
Feltételezzük hogy külsőre bejön nektek.
én nagyon tudok csacsogni, úgyhogy ha ez nem zavarja, akkor részemről nincs semmi gond.
de azért ismerkedésnél tudjon magáról mesélni
17L
Hát igen velem is ez a helyzet, :D nem lettem nagydumás srác. De adok a külsőmre stb. csak ez az egy hibám van össz-vissz.
Még nem mentem oda lányokhoz ismerkedni és úgy érzem emiatt nem jönne össze a dolog :S Töketlennek nézne ezért vagy ilyesmi :( pedig egyáltalán nem vagyok az.
nem várom el, hogy cssak ő beszéljen, ha érdekel, kérdezek, és jól esik, ha ő is tud kérdezni, nem csak ül, és mosolyog, abból nem lesz semmi...:(
de alavetően az, hogy csendes, az nem hátrány :)
Én szeretem a csendes pasikat! :) Úgy értem azokat, akik sokat gondolkodnak, figyelik az őket körülvevő világot, embereket - szóval nem azért nem beszélnek, mert nincs miről, csak mert nem szeretik mindenkivel megosztani minden gondolatukat. A nagy hangú, mindig pofázó srácok nagyon jó haverok nekem, de engem zavarna, ha a pasim is olyan lenne.
Egy jól kinéző, sokat gondolkodó, okos srác (akinak szíve is van) -> 10/10 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!