Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltérő anyagi helyzet mennyire lehet akadály?
A barátommal imádjuk egymást, minden tökéletes lenne... de az ő családja nagyon gazdag. Mi meg, hát nem mondom, hogy szegények vagyunk, de az átlagos anyagi helyzetűek csoportjában inkább ehhez vagyunk közelebb, nem a gazdag réteghez.
Nem az a pénzre felvágós típus, meg a szülei se, abszolút támogatják a kapcsolatunkat, de szerintetek ettől még ez lehet valahogy akadály?
Tudom, hogy nem a pénz számít, de azért értitek, nem lehet, hogy ez zavarni fogja?
Én 21 vagyok, Ő 22.
Miért lenne akadály?
Az angol királyi család hercege és egy magyar putris cigánylány között lehet akadály (mert pl. egy fogadásra sem tudná elvinni magával a lányt). De egy átlagos középosztálybeli lány + egy kicsit jobb anyagi helyzetben lévő srác simán összeillik.
Gondolom nem arról van szó, hogy a srác 22 évesen 2012-es AMG Mercivel jár te meg BKV-val.
lehet akadály szerintem,de nem megoldhatatlan.
az én barátom is jómódú családból származik.én átlagosból.
volr hoyg elmentem velük kirándulni és igen,zavaró volt hoyg nekem nincsen pénzem erre az egészre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!