Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire hátrány, ha egy fiú utálja a macskákat?
Figyelt kérdés
Az élősködők és macskák kivételével,szeretem az összes állatot.
F/22
2013. febr. 23. 20:21
2/13 anonim válasza:
Hát eléggé mert én is egy cica vagyok... :))
De most komolyan engem nem zavarna...
3/13 anonim válasza:
ha a barátnődnek van macskája akkor eléggé rossz helyzet, de amúgy meg egyáltalán nem hátrány. én sem nagyon bírom a macskákat
4/13 anonim válasza:
Ha legalább el tudná viselni a macskámat, akkor rendben van. Ha viszont már a puszta jelenléte is zavarja, akkor nem.
Én például utálom a rovarokat, csúszómászókat, de el tudom őket viselni, ha valaki szereti őket és tart is.
5/13 anonim válasza:
Nekem kutyum van es nem zavarna ha nem birna a macskakat
6/13 anonim válasza:
Ha nem hangoztatja folyton az illető, és nem bántja sem az én cicámat, sem másét, akkor elnézem. :)
8/13 anonim válasza:
Most komolyan ilyen hülyeségeken aggódsz?:)
10/13 anonim válasza:
Nálam semennyire, mert én is utálom őket :DD
Félek is tőlük... :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!