Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hátrány ha a fiú gyáva és nem tudja megvédeni a lányt?
Figyelt kérdés
lányok járnátok olyan sráccal?2013. márc. 21. 23:16
11/33 A kérdező kommentje:
sokszor verekedtem de mindig vesztettem belém kötöttek meg ilyenek
2013. márc. 21. 23:24
12/33 anonim válasza:
az ciki, ha a barátnődnek kell téged megvédeni...
13/33 A kérdező kommentje:
egy lány hogy tudna megvédeni?
2013. márc. 21. 23:26
14/33 anonim válasza:
A lányban nem az fog lezajlani, hogy mekkora lúzer a pasija, hogy három-négy ember ellen nem tudja megvédeni, hanem az, hogy odateszi magát a srác és megpróbálja megvédeni. Tehát nem fut el, hanem tudva, hogy mi lesz a következménye bevállalja. Egy lányt nem csak úgy lehet megvédeni, hogy elvered a támadókat, hanem egérutat nyersz neki, hogy eltudjon futni. Igaz, Téged elvernek, mint a sz*rt, de a lánynak nem esik baja, ezáltal, ha nem is szó szerint, de megvéded.
15/33 2122 válasza:
a lányok között is gyönge vagyok nemhogy a férfiak között.
16/33 anonim válasza:
"Most miért lettem nulla?"
Mert hülyeséget írtál, azért.
17/33 anonim válasza:
Kérdező, az elmondottak alapján te nem vagy gyáva, csak peches.
18/33 anonim válasza:
Én sose bántanék egy másik emberi lényt. Sosem verekedtem még, azaz pontosítok, sosem ütöttem még vissza. Ez van, ha emiatt nem kellek egy csajnak, akkor egészségére, keressen magának egy izomagyat.
19/33 anonim válasza:
Ha tényleg gyáva, nem mer kiállni a lány mellett és ha az veszélybe kerül, inkább elszalad, hogy a saját bőrét mentse, az komoly hátrány és itt nem feltétlenül bunyóra gondolok. Igazából normális emberek közt, normális társaságban ritkán kerül sor olyan helyzetre, ami bunyóval végződik, de annál több olyan szituáció lehet, ahol szóban kellene megvédeni a másikat, vagy csak egyszerűen kiállni mellette a nehéz helyzetben másokkal szemben.
20/33 anonim válasza:
"Mert hülyeséget írtál, azért."
És ugyan miért te gyagya? Teljesen igazat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!