Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hátrány ha a fiú gyáva és nem tudja megvédeni a lányt?
Nem mondtam, hogy nem írtál igazat, csak éppen baromira nem erről van szó. Az a probléma, ha valaki nem MER kiállni a barátnője mellett egy - akármilyen - konfliktusban, ha a csaj bajba kerül, a pasi meg csak hebeg-habog ahelyett, hogy kiállna a párja mellett.
Erre te elkezdtél hadoválni arról, hogy mindig van egy keményebb csávó, minden harcművészt meg lehet ölni. Mondom, wtf? Ki a jó ég mondta azt neked, hogy felbőszült csecsen szabadságharcosoktól kell megvédeni? Na mindegy...
Nem fogom moderáltatni a hozzászólásod, bár látom, te megtetted, gratulálok hozzá.
Egyébként nem szúrta a csőröm semmi, te kérdeztél, én válaszoltam. Megkérdezted, miért lettél lepontozva, én meg elmondtam. Erre te megsértődtél, és visszalőttél, hogy hülye vagyok, "gyagya" vagyok, előítéletes vagyok, stb. Erre én leírtam részletesen, hogy mire gondolok, mindez miért nem előítélet. Erre moderáltattad a hozzászólásom, és nyomtál egy hisztit, hogy tegyem én is ezt. Reménytelen vagy...
Azt elismerem, hogy arrogánsnak tűnhet a hangvételem - ezért elnézést kérek -, de az okoskorást nem érzem magaménak. Máskor, ha a hangvétellel van problémád, akkor írd azt.
A moderátorokkal kapcsolatban ellenben csalódást kell okozzak: ez a rendszer - tapasztalataim - teljesen automatikus. Törölték már úgy egy csomó hozzászólásom, hogy minden kritériumnak megfeleltek: adott témával kapcsolatos sztorikat kértek, amire én írtam vagy hármat-négyet. Nem voltak trágárak, sem sértőek és maximálisan a kérdésre válaszoltak. Valakinek nem voltak szimpatikusak esetleg nem hitte el őket, nem tudom, de a lényeg, hogy mire az utolsót írtam, az összes előző eltűnt. Egyrészt kizártnak tartom, hogy valaki ennyi idő alatt elolvasta és moderálta volna őket, másrészt pedig nem volt oka annak, hogy töröljék. Szerintem, ha most rányomnék bármelyik hozzászólásra, azonnal törlődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!