Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagy hátrány ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy hátrány ha a fiú gyáva és nem tudja megvédeni a lányt?

Figyelt kérdés
lányok járnátok olyan sráccal?
2013. márc. 21. 23:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem írtál igazat, csak éppen baromira nem erről van szó. Az a probléma, ha valaki nem MER kiállni a barátnője mellett egy - akármilyen - konfliktusban, ha a csaj bajba kerül, a pasi meg csak hebeg-habog ahelyett, hogy kiállna a párja mellett.

Erre te elkezdtél hadoválni arról, hogy mindig van egy keményebb csávó, minden harcművészt meg lehet ölni. Mondom, wtf? Ki a jó ég mondta azt neked, hogy felbőszült csecsen szabadságharcosoktól kell megvédeni? Na mindegy...

2013. márc. 24. 10:47
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy. Legközelebb ne ragálj semmire, mert fingod sincs mit gondolok a dologról, de előítéletes vagy egy puszta tény által. Menj aludni gyagyás, mert téged csapnak le a legkönnyebben.
2013. márc. 24. 15:35
 23/33 anonim ***** válasza:
És ez neked bántotta a csőröd? Miért is? Akkor jelentsd a moderátoroknak, hogy nem a kérdésre feleltem. Most már borogathatsz.
2013. márc. 24. 19:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem fogom moderáltatni a hozzászólásod, bár látom, te megtetted, gratulálok hozzá.

Egyébként nem szúrta a csőröm semmi, te kérdeztél, én válaszoltam. Megkérdezted, miért lettél lepontozva, én meg elmondtam. Erre te megsértődtél, és visszalőttél, hogy hülye vagyok, "gyagya" vagyok, előítéletes vagyok, stb. Erre én leírtam részletesen, hogy mire gondolok, mindez miért nem előítélet. Erre moderáltattad a hozzászólásom, és nyomtál egy hisztit, hogy tegyem én is ezt. Reménytelen vagy...

2013. márc. 24. 22:03
 25/33 anonim ***** válasza:
Igen, mert értelmetlenül esel másnak és látszik a moderátorok is úgy vélték. Semmi hiszti nincs ebben, de hagyjuk. Megkérdeztem miért pontoztak le és erre te mit írtál az megnézted? Na látod elkezded nekem mondani, hogy hadoválok. Te aztán megmondtad a javábol... Én hisztis nem vagyok hanem te okoskodó. Először nézz magadon körbe aztán okoskodj.
2013. márc. 24. 22:35
 26/33 anonim ***** válasza:

Azt elismerem, hogy arrogánsnak tűnhet a hangvételem - ezért elnézést kérek -, de az okoskorást nem érzem magaménak. Máskor, ha a hangvétellel van problémád, akkor írd azt.

A moderátorokkal kapcsolatban ellenben csalódást kell okozzak: ez a rendszer - tapasztalataim - teljesen automatikus. Törölték már úgy egy csomó hozzászólásom, hogy minden kritériumnak megfeleltek: adott témával kapcsolatos sztorikat kértek, amire én írtam vagy hármat-négyet. Nem voltak trágárak, sem sértőek és maximálisan a kérdésre válaszoltak. Valakinek nem voltak szimpatikusak esetleg nem hitte el őket, nem tudom, de a lényeg, hogy mire az utolsót írtam, az összes előző eltűnt. Egyrészt kizártnak tartom, hogy valaki ennyi idő alatt elolvasta és moderálta volna őket, másrészt pedig nem volt oka annak, hogy töröljék. Szerintem, ha most rányomnék bármelyik hozzászólásra, azonnal törlődne.

2013. márc. 25. 06:40
 27/33 anonim ***** válasza:
nem nem járnék ilyen sráccal, mert a végén ott fogunk kikötni hogy én védem meg a pasimat és nem ő engem
2013. márc. 29. 22:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Vágtak már el embernek nyakát úgy, hogy hirtelen hátulról indok nélkül. Megnézném melyik csókát szeded fel aki ez ellen is feltudna lépni:) Jackie Chan filmjeiben se véletlen szerepelnek tárgyak és egyre kevesebbet karatézik. Az természetes, hogy a férfi megvédi a párját, de lehet a világ legkeményebb embere, ha egyszer pofára esik. Aztán a csaj meg mit csinál? Keresi az asztronautát mint az axe reklámban? Erőszakoltak már nőt a párja szemme látára. Na de fő az optimizmus:) Nem gyakoriak ezek.
2013. márc. 29. 23:10
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem tudsz erről lekattanni, igaz? :)
2013. márc. 31. 12:16
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem hát. Amikor látom ilyen naív emberek vannak. Ki megy oda, hogy megkérdi megverhetlek? A diszkós beszólások meg balhék gyerekjátékok... Az gyenge műsor.
2013. márc. 31. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!