Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, hogy a barátnőmnek van előélete?

Figyelt kérdés

Még nyáron összejöttünk volna, csak én lemondtam a randit, mert elcseszte a hajamat a fodrász, azt hazudtam gyakorlatom van és ezért nem tudunk találkozni(azt mondja akkor rájött h hazudok és azt hitte le akarom koppintani) NEkem mindig is egy szűz leányzó kellett, akihez nem értek hozzá egy ujjal sem, és aki tiszta teljesen testileg, lelkileg. Nos végülis most novemberben összejöttem ezzel a bizonyos leányzóval, mert dobta az első barátja, akivel azután jött össze h én lemondtam a találkozót. Engem szörnyen sért és bánt h nem tiszta ez alány: orálozott az előzővel(igaz tagadja h lenyelte volna , az enyémet lenyeli viszont), és meg is fogta a farkát az előzőnek, plussz dugott vele(igaz, az előzővel gumiban dugott, velem meg gumi nélkül és mindig beleélvezek). De maga a tény, hogy afejében úgy vannak a dolgok, hogy volt neki egy első, aki ráadásul elvette a szüzességét, ez nagyon bosszant engem. Persze ő azt mondja neki nem nagy dolog h elvette a szüzességét, ő nem tartja nagy dologra ezt. DE én meg sejtem, h ezt nagy dologra tartja(ugy általában a nők), hiszen el lett véve a szüzessége,és az első barátot, első szexet és csókot senki sem tudja elfelejteni, ő azt mondja el akarja felejteni, és el is tudja. Szóval tegnap is azon balhéztunk össze, h kérdezősködtem a múltjáról: pl meg fogta e a farkát, vagy hozzá ért-e az ujja a spermájához

azt tagadja h a szájába élveztek volna de én ezt sem hiszem el, ki tudja miket művelhettek , remélem isten megbosszúlja ezt, én meg ahogy csak tudom megpecsételem a lányt: már amellére hasára élveztem, a szájába is, volt h a szemébe is ment, és a nemi szervébe meg rengetegszer

hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért????????

2013. márc. 17. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 anonim ***** válasza:
100%
Miért ku*va ?! Azért mert volt 1 barátja előtted ? Hát te hülye vagy ember.
2013. márc. 17. 11:22
 42/108 anonim ***** válasza:
100%
Te hallod, orvos látott már? Sanda gyanúm van rá, hogy mentális problémákkal küzködsz!
2013. márc. 17. 11:22
 43/108 fospuska ***** válasza:
100%

"kell ennél több?"

kell. hogy az apja nem tudja meg,hogy terrorizálod a csajt a hülyeségeiddel,mert akkor szerintem letépi a bőrt a hátadról és belegyűri a s.ggedbe,teljes joggal.

2013. márc. 17. 11:24
 44/108 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsétlen lányt hagyd, mert később neki lehet ezekből mentális problémája, hogy ilyenekért baszogatod......istenem, megfogta az elozo baratja farkat, akit akkor szeretett. A tiedet se fogja meg mert a kovetkezo pasija le fogja krvazni emiatt? Te idegbeteg allat....
2013. márc. 17. 11:24
 45/108 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de meg kell kérdeznem: roma vagy?

Elnézést, de annyira kész vagy attól, hogy a lányhoz már más is hozzáért, amit még soha nem hallottam korodbeli fiúktól, hacsak nem olyan társadalmi csoporthoz tartoztak, ahol a mi/én normáinktól teljesen eltérően reagálták le a szűz/nem szűz kérdést.

Szóval? Válaszolsz?

Nem csesztetni akarlak, csak megérteni, mi van a fejedben.

2013. márc. 17. 11:26
 46/108 anonim ***** válasza:
100%
majd ha te szakítasz az első komolyabb barátnőddel, remélem, belefutsz valakibe, aki azért nem fog veled összejönni, mert hogy van "előéleted". Megérdemelnéd.
 47/108 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező! nyugi, nem tudhatta h egymáshoz vagytok rendelve, ezért bocsáss meg neki, hiszen szeretitek egymást mi kell ennél több?? tudod milyen ritka ez hogy mind ketten szerelmesek egymásba? nagyon ritka. örülj neki h 19 éves megtaláltad az igazit és felejtsd el amúltat, nézz a jövőbe, és tervezz a pároddal, élvezzétek az életet, szeressétek egymást üdvözlettel: egy tapasztalt nő
 48/108 A kérdező kommentje:
hát pechedre én benne egy cseppnyi roma vér nincs, de az is igaz h nem vagyok teljesen magyar sem, mint a 10 millióbol a 95 százalék sem teljesen magyar
2013. márc. 17. 11:34
 49/108 anonim ***** válasza:
100%

De hát tudtad, amikor összejöttetek, hogy járt előtted mással, nem?

Ha ez zavart, miért jöttél össze vele?

Ez olyan, mintha összejössz egy magas lánnyal, és azzal cseszteted, hogy Neked az alacsonyak tetszenek...

2013. márc. 17. 11:34
 50/108 anonim ***** válasza:

"pechemre" :-):-)

Jaj, ne már, most gondolod én örültem volna ha roma vagy, és én pechesnek érzem magam attól, hogy nem?

Nyugi már, mondtam akkor is, hogy nem csesztetésből kérdeztem.

Hanem mert a gondolkodásod annyira idegen az általam ismert emberek gondolkodásától, hogy próbáltam megfejteni az okát.

Szóval, nyugi! No offense:-)

2013. márc. 17. 11:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!