Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, hogy a barátnőmnek van előélete?

Figyelt kérdés

Még nyáron összejöttünk volna, csak én lemondtam a randit, mert elcseszte a hajamat a fodrász, azt hazudtam gyakorlatom van és ezért nem tudunk találkozni(azt mondja akkor rájött h hazudok és azt hitte le akarom koppintani) NEkem mindig is egy szűz leányzó kellett, akihez nem értek hozzá egy ujjal sem, és aki tiszta teljesen testileg, lelkileg. Nos végülis most novemberben összejöttem ezzel a bizonyos leányzóval, mert dobta az első barátja, akivel azután jött össze h én lemondtam a találkozót. Engem szörnyen sért és bánt h nem tiszta ez alány: orálozott az előzővel(igaz tagadja h lenyelte volna , az enyémet lenyeli viszont), és meg is fogta a farkát az előzőnek, plussz dugott vele(igaz, az előzővel gumiban dugott, velem meg gumi nélkül és mindig beleélvezek). De maga a tény, hogy afejében úgy vannak a dolgok, hogy volt neki egy első, aki ráadásul elvette a szüzességét, ez nagyon bosszant engem. Persze ő azt mondja neki nem nagy dolog h elvette a szüzességét, ő nem tartja nagy dologra ezt. DE én meg sejtem, h ezt nagy dologra tartja(ugy általában a nők), hiszen el lett véve a szüzessége,és az első barátot, első szexet és csókot senki sem tudja elfelejteni, ő azt mondja el akarja felejteni, és el is tudja. Szóval tegnap is azon balhéztunk össze, h kérdezősködtem a múltjáról: pl meg fogta e a farkát, vagy hozzá ért-e az ujja a spermájához

azt tagadja h a szájába élveztek volna de én ezt sem hiszem el, ki tudja miket művelhettek , remélem isten megbosszúlja ezt, én meg ahogy csak tudom megpecsételem a lányt: már amellére hasára élveztem, a szájába is, volt h a szemébe is ment, és a nemi szervébe meg rengetegszer

hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért????????

2013. márc. 17. 10:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
100%

Neked annyi eszed van, mint egy marék szárított teveszarnak.

És ha óvszerrel ha nem akkor is járt a puncikájában f@sz ha fel tudod fogni ha nem, és még fog is miután téged elküldött a búbánatos kócós pékvalagába, jobb lesz ha beletörődsz hülyegyerek. Remélem megtalálja a kérdésedet és megjön az esze.

2013. márc. 17. 13:47
 92/108 anonim ***** válasza:
91%

Bizony:-) Ez a különbség a kisfiú és a férfi között.

A buta kisfiúk arra büszkék, hogy "négyszer beleélveztem"

Egy férfi pedig le nem írna ilyet. De elmosolyodik magában, akár hányszor arra gondol magában, bűszkén, hányszor tette boldoggá azt, akit szeret...

2013. márc. 17. 13:49
 93/108 anonim ***** válasza:
100%
Remélem teszel valami olyant amiért sittre kerülsz (persze olyant amivel nem okozol senkinek rosszat,max anyagi kárt) és a seggedbefognak élvezni óránként!
2013. márc. 17. 13:50
 94/108 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm, a kérdező csaja is legalább akkora beteg egy idióta, mint a kérdező. Épeszű jobban menekül az ilyen degenerált alakoktól mint a baltás gyilkostól. A kérdező egy súlyos önbizalomhiánnyal küzdő, éretlen, megalomániás kis f*sz, a csaja meg imád szenvedni. Szerintem megérdemlik egymást. Hallod kérdező, áldásom rátok, de tök komolyan. Remélem együtt maradtok, mert addig sem rongáljátok a beteg személyiségetekkel az egészséges lelkű embereket.
2013. márc. 17. 13:51
 95/108 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a lánnyal is lehet gond.

Tőlem egyszer kérdezne olyat pasi, hogy ért-e az újjam xy spermájához.

Szerintem többet nem látna:-)

2013. márc. 17. 13:53
 96/108 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, kedves utolsó, ez így van. Ha az én barátom nekiállna azon vinnyogni, hogy más faszival is voltam, kidobnám azzal a lendülettel, mert az ilyen beteg, ez teljesen világos. Exemnek volt egyszer egy olyan megjegyzése, hogy utálja a gondolatot, hogy más pasikkal is csináltam már ezt, amit vele szoktunk... Nekem már ez az egyetlen megjegyzés elég volt ahhoz, hogy totál elmenjen a szextől a kedvem vagy 2 hétre...
2013. márc. 17. 13:56
 97/108 anonim ***** válasza:
100%

Te ezt élvezed,valld már be magadnak is.

Élvezed,hogy más f@sz is járt már benne,szereted ezt hallgatni..Fogadjunk,hogy már a gondolattól is feláll.

Ezért élvezel bele napi 4x,mert te megteheted,de az előző nem tehette :D

Mi az,hogy olyat teszel??Börtönben végezheted még a szép kis mentalitásoddal,ott majd olvashatsz Freudot...

2013. márc. 17. 14:05
 98/108 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem tudtam felfogni most...
2013. márc. 17. 14:24
 99/108 anonim ***** válasza:
A Family Guyban volt egy olyan fless, hogy a kisebbségi komplexus vezetett már tragédiához az emberiség történetében: bevágtak egy olyat, hogy Adolf Hitler vézna nyomorékként próbált erősíteni a sok izomkolosszus zsidó testépítő csávó közt.:DDD Csak nehogy aztán a kérdező robbantson ki egy nukleáris háborút:D
2013. márc. 17. 15:02
 100/108 anonim ***** válasza:
100%

"hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért??????"

Nyeljél g*cit vagy négy-öt decit!!!!:DDDDD Tudnak valamit Belgáék...

2013. márc. 17. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!