Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek is ugyanaz a fiú tetszik mint nekem mit tegyek?
Figyelt kérdés
tetszik az évfolyamból egy fiú,de sajna a barátnőmnek is és ami a legrosszabb a legjobb barátnőimnek.sokan észrevették hogy bejövök annak a srácnak,sokat néz,sziivet mutat...azt tanácsolták a barátnőim hogy járjak a fiúval ha megkérdezi és ne érdekeljenek a bariaim:// de ez gy kicsit necces mert mind a 2-ő tudja hogy nincs a fiúnál esélye,de mindig róla álmodoznak stb... és ez már nekem esik rosszul :( nekem régebbóta tetszik aza fiú és nem tudom mit csináljak mert a barátnőm azelött is folyton féltékenykedett rám és eltudom képzelni hogy direkt csinálja ezt...:(2013. márc. 12. 17:25
1/8 anonim válasza:
Beszeld meg veluk, hogy tenyleg ennyire bejon e nekik vagy bele tudnak torodni, hogy melletted lassak. Ha azt mondjak bele de.latod rajtuk, h nagyon szarul erzik magukat akkor szerintem nem erdemes felboritani a baratsagot egy fiu miatt..:)
3/8 anonim válasza:
Nehéz esett.. Szerintem mond el a barátnődnek ezt amit itt leírtál. Tudjon a dolgokról, mielőtt összejössz azzal a sráccal.
6/8 anonim válasza:
H jó barátok vagytok mindketten lemondtok róla
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2013. márc. 14. 14:43
8/8 anonim válasza:
Ugyanígy voltam :) választani kellett. Az életben bizony kell hozni néha nagy döntéseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!