Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ugyanaz az a srác tetszik nekem is, és a legjobb barátnőmnek is?
Ajaj, hànyszor voltunk legjobb baràtnőmmel hasonló szituban...! Sajnos a korodat nem tudom, de szerintem még kerültök ilyen helyzetbe, sajàt magamból és bnőmből kiindulva. Szerintem, ha az lb-d, mondd el neki mindenképp, de kedvesen, hogy ne akadjon annyira ki. Ha tényleg az lb-d, akkor nem fog megharagudni. Szerintem vagy hagyd neki a sràcot vagy mindketten. Úgy érzem, a fiú is elég jól érzi magàt kettőtök között, amit nem kéne hagynotok... Vele fb-n dumàl, veled nem, élőbe meg fordítva. Elég gyanús... Szerintem csak hülyít benneteket... :/
DE a lényeg, hogy beszélj a bnőddel! :)
Sok sikert! :):)
18/L
Nos, ezt szuperül mondod, szóval úgy làtom, megoldottad a problémàt. :) Ne aggódj, idővel lesz majd màs sràc is a képben, minden tekintetben jobb, aki màr annyira nem jön be a bnődnek, neked viszont igen. :)
És igazàn nincs mit! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!