Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nem vagyok elég fontos?
1! egyet értek
beszélj vele, kerülj vissza a rendes kerékvágásodba és kész
majd ráérsz, ha éppen lesz időd
sajnálom ilyen az élet és az emberek, legközelebb olyat válasszál aki jobban szeret, mint Te őt N
Biztos még nagyon fiatal. 20-25 év alatt azért természetes hogy szeretnek bulizni, kiöltözni, társaságba lenni nem csak a lányok hanem a fiúk is.
Szerintem ez nem miattad van, illetve nem letojja a fejedet, csupán "élni" akar, kihasználni a lehetőségeket a szórakozásra.
Neked sem kellett volna kihagynod miatta mindent, a kölcsönös kompromisszumok kellenek a kapcsolatba. Ha Ő eljárhat néha, Te is eljárhatsz... így nem fogtok egymásra unni sem!
Ezt így mond el neki is! Ha valóban eddig így volt, aztán hirtelen ő bedobja hogy elmegy, én megharagudnék rá és nem nagyon beszélnék vele aztán egy kis ideig, amíg le nem nyugszom. Aztán beszélnék vele és elmondanám neki a szabályokat.
Én azt mondtam a barátomnak, hogy elmehetsz haverokkal szórakozni egyszer kétszer akkor amikor találkoznánk, de akkor számoljon arra, hogy én is lemondom őt akkor valami más program miatt. Ha például olyan program miatt mondana le engem, mert ők le akarják inni magukat csak úgy a sárga földig, ez az a program amire azt mondom oké, de akkor nem nagyon leszek kommunikatív vele szemben egy két napig utána. Mert ha értelmes program még megértem, de tudja hogy állok ehhez a dologhoz és legutóbb tapasztalhatta is hogy miért olyan nagy dolog...
Én azt vallom, hogy tükröt kell tartani a másiknak, hogy ha olyat ad, azt kapja vissza is és érezze át. Amit az egyiknek szabad, akkor azt a másiknak is szabad, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!