Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek még ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még ugyanolyan fontos vagyok a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Mostanában nem nagyon mondja, azt is csak akkor mondja hogy hiányzok neki, ha én mondom előbb.

Ugye még szeret? Nincsen több munkája mint régen.

2012. márc. 8. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy "Kedvesem, még ugyanolyan fontos vagyok neked?"
2012. márc. 8. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyeneket szoktam gondolni, hogy nem vagyok már fontos a páromnak.

Biztos még szeret, különben nem mondana rá semmit.

2012. márc. 8. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Ő is azt mondja hogy attól még hogy nem mondja még hiányzok neki.

Hát de kösz... én mindig kimondom amit érzek, ő meg nem.

2012. márc. 8. 19:09
 4/5 étoile et lune ***** válasza:
Nem mindenki mondja ki. Meg aztán... Mióta vagytok együtt és milyen rendszeresen találkoztok? Friss szerelmesek hiányoznak egymásnak egy perccel az elválás előtt is, de ha már évek óta együtt vagytok... Vagy nem? Nem tudom, hogy van ez. Meg is kérdem mindjárt az emberiséget.
2012. márc. 8. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
8 éve van már annak hogy találkoztunk :) De nem unjuk egymást, mindig történik valami izgalmas ami összeköt bennünket.
2012. márc. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!