Gáz, ha ugyanolyan ruhába megyek suliba, mint amilyen a
barátnömnek van?
Figyelt kérdés
Kb.1honapja én beszéltem rá,h vegyen meg egy szoknyát,erre tegnap én is vettem egy ugyanolyat,de ö nem tudja. Abba mennék holnap suliba,de nem tudom,ha meglátná,lehet,h megharagudna. Sztetek? Am ö sokkal vékonyabb,mint én,neki jobban áll,de nekem is nagyon tetszik.
2009. jún. 9. 23:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz és nem haragudna meg ha meg igen, akkor se foglalkozz vele, te is viselhetsz ugyan olyat nem csak ő.. :):)
2009. jún. 9. 23:33
2/10 anonim válasza:
mi a legjobb bnőmmel régebben szoktunk egyforma ruhát venni poénból. XD persze csak ami mindkettőnknek tetszett és épp jól is állt. és párszor fel is vettük egyszerre, poénból. mondjuk nem pont suliba, mert ez akkor volt amikor már középsulisak voltunk és nem ugyanabba a suliba jártunk.
hát, ha a barátnőd, akkor sztem ez miatt megharagudnia nem kéne. én sem szeretem ha másokat látok ugyanolyan ruhákban mint az enyém, bár ez nem szokott előfordulni velem (leszámítva azokat az eseteket amit fent említettem), de egy jó barátnőmre azért nem haragudnék meg miatta.
2009. jún. 9. 23:47
3/10 anonim válasza:
Nálunk volt 2 lány akiknek ugyanolyan cipőjük volt (kis késéssel vették) és mindig egymás mellé tették a lábukat :)) Szerintem barátnőd sem haragudna meg. Ráadásul az emberek nem figyelik annyira a másikat, hogy tudják mindkettőtöknek ugyanolyan van. Nem muszáj egy napon felvenni, de simán felveheted néha, ha szeretnéd.
Én nem haragudnék meg ilyen helyzetben, vagy ha kicsit mégis rosszul esne akkor sem mutatnám ki és végül megbékélnék.
2009. jún. 10. 02:24
4/10 anonim válasza:
De ha a barátnőd ilyen megharagudós fajta, vagy annak hiszed akkor mondd azt, hogy ajándékba kaptad a szoknyát, és micsoda véletlen, hogy így már ugyanolyan van mindkettőtöknek! :)
2009. jún. 10. 02:25
5/10 anonim válasza:
Én nem örülnék neki....persze nem haragudnék,meg semmi...csak kicsit gáz hogy őt rábeszéled erre te is ugyan olyat veszel és nem szólsz neki.Mert ha közlöd vele az elején akkor lehet hogy megse veszi.
De ti tudjátok...
2009. jún. 10. 09:18
6/10 anonim válasza:
Van aki nem örül neki, de mi a barátnőmmel sokszor direkt ugyanolyan ruhákba jártunk suliba, megbeszéltük mindig előtte. Ez régen volt de tök jó volt, sokszor azt mondtuk ikrek vagyunk, és el is hitték, pedig egyáltalán nem hasonlítunk, de jó muri volt, szóval én tökre bírtam mikor "egyenruhába" járkáltunk:D
2009. jún. 10. 09:49
7/10 anonim válasza:
ciki.szerintem kitolás.miért vettél ugyanolyat???legalább megkérdezted volna,én spec.rühellem ha valakin olyan ruha van mint rajtam...pedig már 20 vagyok,nem tini...nekem rosszul esne...bocsi az őszinteségért.
2009. jún. 10. 11:14
8/10 A kérdező kommentje:
Hát elmentem benne,és nem volt gáz. Nem haragudott,kicsit se. :) Mikor elmeséltem,hogy féltem,h mit fog szólni,jót röhögtünk az egészen. :)
2009. jún. 10. 12:40
9/10 anonim válasza:
akkor 20 éves fejjel már igazán tudhatnád, hogy nem csak te vagy a világon és bizony másoknak is tetszik az a ruha amit megvettél nem csak neked ;)
2009. jún. 12. 15:28
10/10 anonim válasza:
innen is látszik h a lányok közt nincs nagyon igazi barátság vagy hát ha van is nagyon ritka...mért kell rivalizálni ha elvileg bnök vagytok-.-??? áhhhhh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!