Milyen felsőt vegyek a barátnőmnek, aki nem meri kirakni a melleit, pedig szépek neki?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket is. Én valami mélyen dekoltált és feszes felsőre gondoltam.2011. júl. 28. 15:28
1/8 anonim válasza:
ha nem szereti őket kitenni, akkor ne vegyél neki olyat. egyébként szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy nem akarja mutogatni magát.
2/8 anonim válasza:
szerintem egy ilyen jó lenne kezdetnek: google.com/m/imgres?client=ms-opera-mini&q=ujjatlan+n%C5%91i+trik%C3%B3+k%C3%A9p&channel=new&start=2&site=images&imgid=ANd9GcQ7MuNMabCRxyZGi09THN2WZjVw2Oa3I5JwVZUSMAtF4SPLQwc_kbKJ1pKJ&imgsz=228660&imgurl= [link] nem túl különleges, feltűnő.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Nem mindenki azért nem rakja ki a mellét, mert nem szép neki, vagy azt hiszi, hogy nem szép, hanem nagyon is lehetséges, hogy kényelmetlenül érzi magát, ha szabadon van a melle/mellkasa és akármilyen szép felsőt veszel neki, nem fogja hordani. Erről valószínűleg nem fogod tudni meggyőzni se, az hogy nem meri kirakni, az nem azt jelenti, hogy szeretné, de nincs bátorsága, hanem hogy ha megteszi, nem lenne jó neki.
5/8 anonim válasza:
inkább örülj neki, hogy a te barátnőd nem egy r.banc aki mutogatja magát!
6/8 anonim válasza:
osztom 11:09 véleményét
örülj neki hogy ő nem olyan mint a mai lányok többsége akik már azt se tudják,mit vegyenek fel csak kint legyen mindenük
13L
7/8 anonim válasza:
barom módra vagdosd ki minden felsőjét és kész, ha te ribancként mutogatni akarod a barátnőd melleit ez a legjobb megoldás.
azért nem tudom meddig bírnád ha tényleg így járkálna mindig mindenhova. az tuti hogy nem sokáig lennétek együtt.
8/8 anonim válasza:
Semmilyet. Ha nem akarja közszemlére tenni az idomait, akkor sem fogja, ha akármilyen felsőt veszel neki. Egyébként meg, attól, hogy nem mutogatja mindenét, még lehet csinos és nőies...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!