Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vehetek a 14 éves barátnőm...

Mit vehetek a 14 éves barátnőmnek szülinapjára?

Figyelt kérdés
Kb. két hét múlva szülinapra kell menjek egy barátnőmnek, aki 14 évet fog tölteni :) Én viszont 5 évvel idősebb vagyok nála, és fogalmam sincs, mit vehetnék neki... Adjatok ötleteket, kérlek :P Főleg 14 év körüli lányok véleménye érdekelne, ti mit szeretnétek kapni ajándékba?
2010. nov. 11. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Elmehetnétek bulizni együtt... valószínüleg értékelni fogja, hogy a 'nagyokkal' bulizhat valami felnőttesebb helyen.

Ebben a korban kezdenek komolyabban smikelni a lányok, szóval meglephetnéd valami az arcához illő szemfestékkel. Persze csak ha szereti az ilyesmit.

Ha valamilyen csajos kistáskát veszel neki, az is jó lehet. Mondjuk egy mini hátizsákot vagy övtáskát, amit bárhoval el tud magával vinni de a mozgásban még nem zavaró.

2010. nov. 11. 13:26
 2/5 anonim válasza:
Pedofil k*csög! Vegyél neki műbránert. -.-
2010. nov. 11. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Vincze?:O te vagy az?:O
2010. nov. 11. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy lehet ezt félreérteni, de ő barátnpm, mint haver, én is lány vagyok...

am köszi az egyetlen normális választ

2010. nov. 11. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

hülyék :D

amúgy én ruháknak és sminkkellékeknek örülnék legjobban.. ha van a közeledben new yorker, akkor menj be mert olcsó és jó tinis cuccok vannak.:D vagy a kistáska is jó.:D

2010. nov. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!