1 éves kisfiúnak milyen ajándékot adnátok a szülinapjára?
Rokon gyerek?
Vehetnél neki pl. a Lépésről lépésre vagy az Első szavaim sorozatból könyvet, azt nagyon szeretik a kicsik. Ha jól emlékszem a bal felső sarokban rá van írva, milye korú gyereknek ajánlják.
Ha játékot akarsz, akkor lehet neki pl. fogantyús puzzle-t, fa építő játékot, egyszerűbb formabedobót, valamit, ami zenél (de az ilyeneket utálják a szülők).
Köszi a választ!
Annyira rokon gyerek, hogy saját :) Ráadásul második. A nagyobb gyurmát, zsírkrétát, ugráló csacsit, búgócsigát kapott, de ezeket sokáig nem használta. Ezért kérdeztem, hátha van vmi jobb ötlet ezeknél. Még várom a válaszokat!
Az első vagyok.
Nem mertem írni, mert nem tudtam mennyire rokon :-), de a fiam nagy kedvence volt az FP tanuló kutya. Hurcolni kellett magunkkal mindenhova, nagyon szerette. Az 1 éves szülinapjára kapott egy nagy WADER dömpert, azt is nagyon szereti a mai napig (2 éves). Egyáltalán minden jöhetett/jöhet, amit tolni lehet.
dömper, lábbal hajtható motor, búgócsiga, bármilyen zenélős játék
lényeg, hogy ne fából, mert még rágcsálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!