Mit vennétek egy éves srácnak a 20. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Illatszert nem szeretnék, sok van neki.
Szereti a Retro márkát(de ez nekem túl drága), imád bulizni, cigizik(itt valami vicces tartóra gondoltam pl, de lehet nem kéne), nem nagyon hord kiegészítőket, mm nyaklánc karkötő vmi. 5letem sincs mit lehetne venni neki. Ja am bátyámról lenne szó. :D
2010. szept. 7. 18:03
1/8 anonim válasza:
Hát ha egy éves a srác, akkor még egy kis idő van hátra a 20. szülinapjáig.
2/8 anonim válasza:
Ráérsz majd 19 év múlva ezen gondolkozni...
3/8 anonim válasza:
egy 37 éves srác 20. szülinapjára
4/8 anonim válasza:
Ez vicces volt... Ugorj neki újra!
5/8 anonim válasza:
pénztárcát hord? gravíroztasd bele a nevét vagy csináltass naptárt a közös képeitekből
7/8 A kérdező kommentje:
Jóó bocsánat, siettem. :D Mert kezdek parázni, hogy még mindig nem vettem neki semmit, mert semmi ötletem, tehát 20 éves lesz a srác. Nem pedig egy éves :D
2010. szept. 7. 21:07
8/8 anonim válasza:
csináltass neki egy pólót. nálunk egy ezresért bármilyen mintát rányomnak egy pólóra..valami olyat, ami illik hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!