Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, hogy a barátnőmnek van előélete?

Figyelt kérdés

Még nyáron összejöttünk volna, csak én lemondtam a randit, mert elcseszte a hajamat a fodrász, azt hazudtam gyakorlatom van és ezért nem tudunk találkozni(azt mondja akkor rájött h hazudok és azt hitte le akarom koppintani) NEkem mindig is egy szűz leányzó kellett, akihez nem értek hozzá egy ujjal sem, és aki tiszta teljesen testileg, lelkileg. Nos végülis most novemberben összejöttem ezzel a bizonyos leányzóval, mert dobta az első barátja, akivel azután jött össze h én lemondtam a találkozót. Engem szörnyen sért és bánt h nem tiszta ez alány: orálozott az előzővel(igaz tagadja h lenyelte volna , az enyémet lenyeli viszont), és meg is fogta a farkát az előzőnek, plussz dugott vele(igaz, az előzővel gumiban dugott, velem meg gumi nélkül és mindig beleélvezek). De maga a tény, hogy afejében úgy vannak a dolgok, hogy volt neki egy első, aki ráadásul elvette a szüzességét, ez nagyon bosszant engem. Persze ő azt mondja neki nem nagy dolog h elvette a szüzességét, ő nem tartja nagy dologra ezt. DE én meg sejtem, h ezt nagy dologra tartja(ugy általában a nők), hiszen el lett véve a szüzessége,és az első barátot, első szexet és csókot senki sem tudja elfelejteni, ő azt mondja el akarja felejteni, és el is tudja. Szóval tegnap is azon balhéztunk össze, h kérdezősködtem a múltjáról: pl meg fogta e a farkát, vagy hozzá ért-e az ujja a spermájához

azt tagadja h a szájába élveztek volna de én ezt sem hiszem el, ki tudja miket művelhettek , remélem isten megbosszúlja ezt, én meg ahogy csak tudom megpecsételem a lányt: már amellére hasára élveztem, a szájába is, volt h a szemébe is ment, és a nemi szervébe meg rengetegszer

hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért????????

2013. márc. 17. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
Mármint, "meg is tetteM2 ezt", azaz volt, pasi, akit megkértem, egy hasonló kérdéssorozat miatt, hogy szedje a cuccát és törölje a számomat.
2013. márc. 17. 10:58
 12/108 anonim ***** válasza:
100%

te fiam elmebeteg vagy. hány éves vagy amúgy?? ha szűz lányra vágysz, akkor keress a 12 évesek között, és várj vele pár évet. Akkor még tutira szűz. -.-

neked senkid ne volt korábban? ha volt, akkor nem érzed igazságtalannak ezt? ha meg nem, akkor úgy gondoltad, hogy majd egyetlen nő lesz az életedben és fordítva?

ki a f@szt érdekel, hogy korábban mit tett? most veled van.

remélem amúgy tabit szed, ha belé élvezgetsz.

holy crap

2013. márc. 17. 10:59
 13/108 anonim ***** válasza:
100%

A nő nem egy tárgy,amit kisajátíthatsz.Ha rib@nc lett volna,akkor még érthető is lenne,hogy kiakadsz.De azért,mert az előző barátjával csinált bármit is,azért képes vagy kiakadni.

Ebből látszik,hogy a nőket csak egy lyuknak tartod,amit birtokolhatsz.

2013. márc. 17. 11:00
 14/108 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az idiótának nem ez az első kérdése, vokt már itt egy olyan, h elrontották a haját és ki vokt akadva, h a csaj mással találkozott, nem vele.

Egyébként ilyen bolondokkal van tele az oldal.

2013. márc. 17. 11:03
 15/108 anonim ***** válasza:
komolyak ezek a kérdése vagy csak unalmukban találják ki?
2013. márc. 17. 11:04
 16/108 A kérdező kommentje:

nem tartom lyuknak, csupán egy érintetlen lányra volt szükségem, mit mondok majd a gyermekeimnek? azt hogy az anyátok szájában egy idegen palimadár farka is járt már????? igen, gyerekeket tervezünk, ő 20 éves én meg 19 és 20 évesen "veszítette" el a szüzességét -.-""""""""""""

felháborító,kiborító, megölöm a fodrászt ami8étr elcseszte a hajamat

2013. márc. 17. 11:05
 17/108 anonim ***** válasza:
100%
Minden felnőtt embernek van "előélete", csak ezen épeszű ember nem pörög, hanem tudomásul veszi és kész. De te a hozzáállásod alapján degenerált egy hülye f*sz lehetsz. Szerintem szakíts vele, hadd találjon egy épeszű fickót.
2013. márc. 17. 11:05
 18/108 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam,és nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek.

Undorító vagy. Kezeltesd magad. És jobb lenne ha nem néznéd szegény csajt tárgynak.

2013. márc. 17. 11:06
 19/108 anonim ***** válasza:
100%
Te gyengeelméjű vagy.
2013. márc. 17. 11:06
 20/108 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Csak kíváncsi vagyok. Nyilván fiatal, de szerintem tényleg beszélgess el egy érettebb emberrel erről!

Amit te írsz, az túl van a "különc" kategórián.

Ez egy nagyon agresszív, és elnézést, de nem egészséges lelkületű ember leírása.

És, elnézést, de nagyjából az ilyen lelkületű emberekből nézem ki, hogy "szerelem féltésből" ölnek...

2013. márc. 17. 11:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!