Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, hogy a barátnőmnek van előélete?

Figyelt kérdés

Még nyáron összejöttünk volna, csak én lemondtam a randit, mert elcseszte a hajamat a fodrász, azt hazudtam gyakorlatom van és ezért nem tudunk találkozni(azt mondja akkor rájött h hazudok és azt hitte le akarom koppintani) NEkem mindig is egy szűz leányzó kellett, akihez nem értek hozzá egy ujjal sem, és aki tiszta teljesen testileg, lelkileg. Nos végülis most novemberben összejöttem ezzel a bizonyos leányzóval, mert dobta az első barátja, akivel azután jött össze h én lemondtam a találkozót. Engem szörnyen sért és bánt h nem tiszta ez alány: orálozott az előzővel(igaz tagadja h lenyelte volna , az enyémet lenyeli viszont), és meg is fogta a farkát az előzőnek, plussz dugott vele(igaz, az előzővel gumiban dugott, velem meg gumi nélkül és mindig beleélvezek). De maga a tény, hogy afejében úgy vannak a dolgok, hogy volt neki egy első, aki ráadásul elvette a szüzességét, ez nagyon bosszant engem. Persze ő azt mondja neki nem nagy dolog h elvette a szüzességét, ő nem tartja nagy dologra ezt. DE én meg sejtem, h ezt nagy dologra tartja(ugy általában a nők), hiszen el lett véve a szüzessége,és az első barátot, első szexet és csókot senki sem tudja elfelejteni, ő azt mondja el akarja felejteni, és el is tudja. Szóval tegnap is azon balhéztunk össze, h kérdezősködtem a múltjáról: pl meg fogta e a farkát, vagy hozzá ért-e az ujja a spermájához

azt tagadja h a szájába élveztek volna de én ezt sem hiszem el, ki tudja miket művelhettek , remélem isten megbosszúlja ezt, én meg ahogy csak tudom megpecsételem a lányt: már amellére hasára élveztem, a szájába is, volt h a szemébe is ment, és a nemi szervébe meg rengetegszer

hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért????????

2013. márc. 17. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy...
2013. márc. 17. 10:50
 2/108 fospuska ***** válasza:
100%
szerintem erről sürgősen beszélgess el valami hozzáértővel...
2013. márc. 17. 10:51
 3/108 anonim ***** válasza:
60%
Hiúságod miatt ebből nem lesz semmi.
2013. márc. 17. 10:51
 4/108 anonim ***** válasza:
100%
jéézus mária ez beteges..
2013. márc. 17. 10:52
 5/108 anonim válasza:
100%
tegyük fel szakít veled, és összejön egy ilyen pasival mint te akkor ő mit érezhet az után amit vele csináltál?
2013. márc. 17. 10:53
 6/108 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, te beteg vagy!

A csaj helyébe már rég dobtalak volna.

Mi az hogy hogy nyeld le hogy más hozzáért? Te szűz voltál talán? Azért ezek elég fura kérdések, én tutira nem válaszolnék a helyébe.

2013. márc. 17. 10:55
 7/108 anonim ***** válasza:
88%

Hát, először azt akartam írni, hogy kisöreg, de lökött vagy...

De aztán meggondoltam magam. Inkább azt írom, hogy a boldog, felnőtt ember akarsz lenni, akkor ezt amit most itt rál, gyorsan felejtsd el.

Soha ne kérdezz egy nő múltjáról.

Nagyon - nagyon közönséges dolog egy nőt annak a részleteiről kérdezni, hogy mit csinált egy másik férfical az ágyban. (Megfogta-e a farkát, stb...")

Ezzel minden nőt halálra sértesz, és elüldözöl.

Ez a lány még fiatal, lehet, hogy ő nem kéri ki annyira határozottan magának.

De ha tőlem ilyet kérdezne egy férfi, megkérném, hogy öltözzön föl, menjen haza és törölje a számomat.

És volt már, hogy meg is tette, ezt.

Szóval, ez nagyon közönséghes és gyerekes viselkedés.

18 fölött csak olyn nőt fogsz találni, aki nem szűz..

8/108 anonim ***** válasza:
100%

melyik században élsz?

mi az, hogy megfogta-e a farkát vagy hozzáért-e a spermájához?? te normális vagy?

remélem azért legalább tablettát szed, hogy ne legyen terhes, ha már beleélvezel

mi az, hogy megjelölöd??

semmi közöd ahhoz, hogy mit csinált előtted a barátjával

nyilván azt, amit te is a barátnőiddel előtte

remélem hamar rájön, hogy nem vagy komplett és mihamarabb odébbáll

mázlija volt, hogy lemondtad a randit, képzelem mi lenne, ha te vetted volna el a szüzességét

9/108 anonim ***** válasza:
100%
Te kajak hülye vagy ba+!
2013. márc. 17. 10:56
 10/108 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? 10? ez kb. akkorra jellemző féltékenység
2013. márc. 17. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!