Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, hogy a barátnőmnek van előélete?
Még nyáron összejöttünk volna, csak én lemondtam a randit, mert elcseszte a hajamat a fodrász, azt hazudtam gyakorlatom van és ezért nem tudunk találkozni(azt mondja akkor rájött h hazudok és azt hitte le akarom koppintani) NEkem mindig is egy szűz leányzó kellett, akihez nem értek hozzá egy ujjal sem, és aki tiszta teljesen testileg, lelkileg. Nos végülis most novemberben összejöttem ezzel a bizonyos leányzóval, mert dobta az első barátja, akivel azután jött össze h én lemondtam a találkozót. Engem szörnyen sért és bánt h nem tiszta ez alány: orálozott az előzővel(igaz tagadja h lenyelte volna , az enyémet lenyeli viszont), és meg is fogta a farkát az előzőnek, plussz dugott vele(igaz, az előzővel gumiban dugott, velem meg gumi nélkül és mindig beleélvezek). De maga a tény, hogy afejében úgy vannak a dolgok, hogy volt neki egy első, aki ráadásul elvette a szüzességét, ez nagyon bosszant engem. Persze ő azt mondja neki nem nagy dolog h elvette a szüzességét, ő nem tartja nagy dologra ezt. DE én meg sejtem, h ezt nagy dologra tartja(ugy általában a nők), hiszen el lett véve a szüzessége,és az első barátot, első szexet és csókot senki sem tudja elfelejteni, ő azt mondja el akarja felejteni, és el is tudja. Szóval tegnap is azon balhéztunk össze, h kérdezősködtem a múltjáról: pl meg fogta e a farkát, vagy hozzá ért-e az ujja a spermájához
azt tagadja h a szájába élveztek volna de én ezt sem hiszem el, ki tudja miket művelhettek , remélem isten megbosszúlja ezt, én meg ahogy csak tudom megpecsételem a lányt: már amellére hasára élveztem, a szájába is, volt h a szemébe is ment, és a nemi szervébe meg rengetegszer
hogyan nyeljem le h rajtam kivül más is hozzáért????????
remélem szerencsétlen csaj szed fogamzásgátlót...
nem tudsz te semmit az igazi szexről
ha arra vagy büszke, hogy naponta 4x beleélvezel még gyorstüzelő is lehetsz
arra kéne büszkének lenned, hogy naponta 4x elélvez tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!