Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Apám csalja anyámat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám csalja anyámat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom fater faszbuk jelszavát. Levelezget egy volt osztánytársával aki egy elvált nő. Már mindenféle perverz dolgokról beszéltek, meg találka is lesz. Engem mindez annyira de nagyon idegesít, hogy nem is tudok másra koncentrálni, a tanulás se megy. Ez az idióta gyökér fassz meg egyfolytában hitegeti anyát, hogy neki csak ő az egyetlen. Ez előtt is volt egy volt osztálytárs, csak az még iwiwen volt, férjes asszony és volt annyi esze, hogy idejében megszakítsa a kapcsolatot ezzel a pöccsel. Nagyapám ( fater faterja) szintén megcsalta nagyanyámat, ezt épp fater közölte nagyival!!! És fater is 20 év körül volt, mint én most. Milyen ironikus, nemde? El is váltak. Én ezt nem szeretném. Gondolkoztam azon, hogy felkeresem a némbert és megpróbálom vele tisztázni a dolgot, ha nem megy megfenyegetem. Fater amúgy egy tipikus macsó, jóképű, de korlátolt agyi képességekkel rendelkezik és folyton hazudik, de néha olyanokat hogy a fülem ketté áll. Mit csináljak?
2013. márc. 10. 16:03
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
most lehet de egyébként ki tudja...:D ha sétálsz ő is oda oda tekint egy jó seggre :D jaj de bánt a dolog ugy veszem észre :D
2013. márc. 12. 23:15
 42/48 A kérdező kommentje:
ékezet nélküli, hány éves vagy? van gyereked? és mióta vagy házas/van meg a mostani pasid?
2013. márc. 12. 23:17
 43/48 anonim ***** válasza:
Most valsz es ilyen szinten allsz? Te is es az irasi kepesseged is? Hany eves vagy most komolyan? Miert kene neked magyaraznom hogy en milyen jo kapcsolatban elek? Minden nap szexelek, es lelkileg is ki vagyok elegitve....lehet ez faj neked, es ezert vagy ilyen kreten....sajnalom, tenyleg, jo ejszakat! Remelem majd valamikor kinovod, es lehet, hogy nem fog lehagyni a feleseged a kisfius puhapocs stilusodert!
2013. márc. 12. 23:19
 44/48 A kérdező kommentje:
ugyan ezt az 51%-os-tól is megkérdezném
2013. márc. 12. 23:20
 45/48 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én férfi vagyok és 28 és 3 év.
2013. márc. 12. 23:20
 46/48 anonim ***** válasza:
nos te vagy az az ember tipus akivel én nem lennék egy szobában 1 percnél tovább az tuti nem ismerlek és nem is érdekel a magán életed nem tudom miért írtad le mikor szexelsz és mennyit te dolgod nem tartozik ránk de a válaszaidból meg a stilusodból mint ahogy én sem neked te sem vagy egy elviselhető asszonyka :D
2013. márc. 12. 23:24
 47/48 A kérdező kommentje:
na oké akkor mindenki hülye, csak én nem, vita lezárva, jóéjt! :)
2013. márc. 12. 23:43
 48/48 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az egészet, csak azt hiszem 3 oldalt, azoknak meglepő ez és pattognak, akik családjában ilyen nem történt még, vagy nem tudnak róla ! Nekem mindenem volt apukám és én is neki, én is megtudtam, hogy megcsalja anyát, nem most volt, hanem 12 éve, egy SMS-ből, nem kutakodtam, hanem megkért nézzem meg ki küldte neki, mert akkor még nem tudta kezelni a telefont , megnéztem , elolvastam és odaadtam neki, még én éreztem magam szarul !

Én akkor cirkuszt csináltam, a nőt is elővettem, teszem azt hozzá 14éves voltam ! Mi lett belőle? semmi! Még én kaptam ! Azóta is vannak női , bennem akkor egy világ omlott össze, hogy hogy lehet ilyen és igen, akik azt mondják, hogy tud róla a másik fél ez így van ! Ők már összetartoznak, így fogadják el az életet, az egzisztenciájuk megvan, valószínű, hogy nem olyan szeretővel kezdenek, aki többet akar, hanem csak valameddig összejárnak és keresnek mást , ennyi !Nehogy azt hidd apudnak ez a nő az első , van akinek ez tényleg a vérében van, hogy kihűl minden varász és a szeretet nem elég, új hús, új érzése, új kaland kell :( Igen, még 50-60 évesen is ! Nekem apámnak pár éve 30 éves nője volt és ő 60! Én ahogy tudtam elköltöztem otthonról, mert nem avatkozom bele az életükbe, tudom, hogy nem fognak szétmenni, én meg nem teszem magam tönkre . Én anno azt kértem ballagásra, hogy ne legyen ballagásom, mert nem akartam jópofizni a rokonság előtt, és azóta sem megyek el egyetlen családi rendezvényre sem, bennem ez ilyen nyomot hagyott , de nem avatkozom bele, kész !

Gondolj abba bele, ha te szereted a párod és a szüleid tiltanak tőle , nem ugyanaz a súlyú dolog, de kb te sem tűrnéd, hogy megmondják kit választasz, kié a szíved !

Én átéltem és azt tanácsolom neked, ha a te lelkiismereted megnyugszik és úgy könnyebben át tudod tenni magad ezen, hogy a szeretővel beszélsz és cirkuszolsz, tedd, de készülj fel, hogy ha ennek vége, mehetsz a másikhoz cirkuszolni !

2013. márc. 13. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!