Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám csalja anyámat. Mit csináljak?
Nem olvastam végig az egészet, csak azt hiszem 3 oldalt, azoknak meglepő ez és pattognak, akik családjában ilyen nem történt még, vagy nem tudnak róla ! Nekem mindenem volt apukám és én is neki, én is megtudtam, hogy megcsalja anyát, nem most volt, hanem 12 éve, egy SMS-ből, nem kutakodtam, hanem megkért nézzem meg ki küldte neki, mert akkor még nem tudta kezelni a telefont , megnéztem , elolvastam és odaadtam neki, még én éreztem magam szarul !
Én akkor cirkuszt csináltam, a nőt is elővettem, teszem azt hozzá 14éves voltam ! Mi lett belőle? semmi! Még én kaptam ! Azóta is vannak női , bennem akkor egy világ omlott össze, hogy hogy lehet ilyen és igen, akik azt mondják, hogy tud róla a másik fél ez így van ! Ők már összetartoznak, így fogadják el az életet, az egzisztenciájuk megvan, valószínű, hogy nem olyan szeretővel kezdenek, aki többet akar, hanem csak valameddig összejárnak és keresnek mást , ennyi !Nehogy azt hidd apudnak ez a nő az első , van akinek ez tényleg a vérében van, hogy kihűl minden varász és a szeretet nem elég, új hús, új érzése, új kaland kell :( Igen, még 50-60 évesen is ! Nekem apámnak pár éve 30 éves nője volt és ő 60! Én ahogy tudtam elköltöztem otthonról, mert nem avatkozom bele az életükbe, tudom, hogy nem fognak szétmenni, én meg nem teszem magam tönkre . Én anno azt kértem ballagásra, hogy ne legyen ballagásom, mert nem akartam jópofizni a rokonság előtt, és azóta sem megyek el egyetlen családi rendezvényre sem, bennem ez ilyen nyomot hagyott , de nem avatkozom bele, kész !
Gondolj abba bele, ha te szereted a párod és a szüleid tiltanak tőle , nem ugyanaz a súlyú dolog, de kb te sem tűrnéd, hogy megmondják kit választasz, kié a szíved !
Én átéltem és azt tanácsolom neked, ha a te lelkiismereted megnyugszik és úgy könnyebben át tudod tenni magad ezen, hogy a szeretővel beszélsz és cirkuszolsz, tedd, de készülj fel, hogy ha ennek vége, mehetsz a másikhoz cirkuszolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!