Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Apám csalja anyámat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám csalja anyámat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom fater faszbuk jelszavát. Levelezget egy volt osztánytársával aki egy elvált nő. Már mindenféle perverz dolgokról beszéltek, meg találka is lesz. Engem mindez annyira de nagyon idegesít, hogy nem is tudok másra koncentrálni, a tanulás se megy. Ez az idióta gyökér fassz meg egyfolytában hitegeti anyát, hogy neki csak ő az egyetlen. Ez előtt is volt egy volt osztálytárs, csak az még iwiwen volt, férjes asszony és volt annyi esze, hogy idejében megszakítsa a kapcsolatot ezzel a pöccsel. Nagyapám ( fater faterja) szintén megcsalta nagyanyámat, ezt épp fater közölte nagyival!!! És fater is 20 év körül volt, mint én most. Milyen ironikus, nemde? El is váltak. Én ezt nem szeretném. Gondolkoztam azon, hogy felkeresem a némbert és megpróbálom vele tisztázni a dolgot, ha nem megy megfenyegetem. Fater amúgy egy tipikus macsó, jóképű, de korlátolt agyi képességekkel rendelkezik és folyton hazudik, de néha olyanokat hogy a fülem ketté áll. Mit csináljak?
2013. márc. 10. 16:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Az ilyen ügyek a gyerekeket azért szokták meglepni, mert velük a szülők nem szokták megbeszélni, ha "alkut" kötnek, és utána viszonylag diszkrét és kultúrált módon nyitott házasságban élnek. Hogy ők miért választották ezt a válás helyett, annak nyilván megvan a maga oka, amit szintén nem fognak veled megosztani. Vagy ha igen, akkor sem most, hanem talán majd évek múlva. Hogy mondjak valami bíztatót is; lehet, hogy a szüleid nem élnek minta házasságban, de kitartanak egymás mellett így is. Lehet, hogy végül megszelídülve egymás mellett élik le az életüket, és így fogják jól érezni magukat.
2013. márc. 12. 22:36
 32/48 anonim ***** válasza:
ne szórakozz már ékezetek nélkül író barátunk vagy barátnénk itt a végén ha szeretőd van akkor van nincs azzal semmi baj ha rossz a házasság akkor rossz és ha nem lehet válni akkor nézze mind két fél a falat? Az ember nem monogám élőlény hanem poligán azaz bárhol bármikol bárkivel csak a társadalmunk kívánja meg a hűséget. Nem voltál még benne igy elítéled .. vagy éppen benne voltál és azért ítéled el :D lennél jobb az ágyban akkor nem csalnak meg de jó vagy akkor nem szóltam semmit akinek nem inge ne vegye magára.:D
2013. márc. 12. 22:55
 33/48 anonim ***** válasza:
Nem is veszem, tokeletes kapcsolatban elek.....nade emberek vagyunk, nem allatok (akinek nem inge ne vegye magara....kedves valaszolo baratom baratnem....). A szex nem feltetele az eletnek, az oxigen, a kaja, es az urites is....a szex nem, ha valaki nem bir huseges maradni, mar csak azert is hogy ne alazza meg a masikat, akkor az a szememben nem ember.......
2013. márc. 12. 23:00
 34/48 anonim ***** válasza:
*Kaja urites is AZ, bocsi telorol vagyok
2013. márc. 12. 23:01
 35/48 A kérdező kommentje:
hát igen, nem vagyunk egyformák, de ezzel nincs is semmi baj.
2013. márc. 12. 23:03
 36/48 anonim ***** válasza:
Most már tuti hogy csaj vagy És a lányok ezt másképpen élik meg de vajon most ebben a pillanatban hol lehet a párocskád? :D lehet máshol másban :D vagy amiről nem tudsz az ugy nem is létezik... emberek vagyunk és biológailag ugyan ugy visekedünk mint az állatok vannak ösztönön , fajfentartás stb.. csak ezt mind emberien stilusosan csináljuk :) én sem csalntam meg a párom pedig válófélben vagyunk és az elmult 1,5 évben sem müködött semmi de mégsem tettem meg hüséges maradttam de ha valakinek összejön akkor összejön a szex nagyon is fontos étel ital nélkül lehet élni de szex nélkül nem :D
2013. márc. 12. 23:08
 37/48 anonim ***** válasza:
Isten ments hogy olyan gerinctelen legyek mint az itt valaszolok (es a gyiken levok) tobbsege....igazad van kerdezo, jo hogy nem vagyunk egyformak....
2013. márc. 12. 23:08
 38/48 anonim ***** válasza:
kedves kérdező ne zavard meg az eszme cserénket :D
2013. márc. 12. 23:10
 39/48 anonim ***** válasza:
Bocsi, itt ul mellettem....ne magadbol indulj ki te kreten :D kifordul a belem a stilusodtol...miert kell engem ismeretlenul bantani es szidalmazni? Most komolyan ilyen alacsony szinten allsz? Istenem...
2013. márc. 12. 23:13
 40/48 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan irtad h etel ital nelkul lehet elni? Nincs tobb kerdesem......
2013. márc. 12. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!