Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám csalja anyámat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom fater faszbuk jelszavát. Levelezget egy volt osztánytársával aki egy elvált nő. Már mindenféle perverz dolgokról beszéltek, meg találka is lesz. Engem mindez annyira de nagyon idegesít, hogy nem is tudok másra koncentrálni, a tanulás se megy. Ez az idióta gyökér fassz meg egyfolytában hitegeti anyát, hogy neki csak ő az egyetlen. Ez előtt is volt egy volt osztálytárs, csak az még iwiwen volt, férjes asszony és volt annyi esze, hogy idejében megszakítsa a kapcsolatot ezzel a pöccsel. Nagyapám ( fater faterja) szintén megcsalta nagyanyámat, ezt épp fater közölte nagyival!!! És fater is 20 év körül volt, mint én most. Milyen ironikus, nemde? El is váltak. Én ezt nem szeretném. Gondolkoztam azon, hogy felkeresem a némbert és megpróbálom vele tisztázni a dolgot, ha nem megy megfenyegetem. Fater amúgy egy tipikus macsó, jóképű, de korlátolt agyi képességekkel rendelkezik és folyton hazudik, de néha olyanokat hogy a fülem ketté áll. Mit csináljak?
nem jó ötlet. abból botrány lenne. inkább "elfelejtem és nem tudok semmiről". bár kur.va nehéz lesz. de apámnál fogok rá célozgatni de nyíltan nem fogom neki elmondani.
2013. márc. 12. 21:33
22/48 anonim válasza:
Nem ertem miert vagy ilyen gyava... Legalabb a not lekoptathatnad, en tuti felkapnam a vizet es cselekednek...,sajnos amikor ez volt az en csaladomban, akkor meg nem tehettem meg mert kicsi voltam, de ha tudtam, megtettem volna....igyis ugyis elvaltak....raadasul ferfi vagy, elturod hogy egy not, aki az anyad igy megalazzanak? Szanalmas vagy.....de te tudod......en nem turnem hogy anyamat barki is bantsa!
2013. márc. 12. 21:40
23/48 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam h a kurrvával nem váltok egy-két szót, de anyámnak akkor se mondhatom el.
2013. márc. 12. 21:45
24/48 anonim válasza:
Kérdező, szerintem bízd ezt a szüleidre. Lehet, hogy számodra elképzelhetetlen, de anyád szerintem pontosan tudja, hogy apád mikor csajozik, vagy próbál csajozni. Erre a nőknek tényleg megvan a külön 7., sőt amellett még legalább 7 külön megérzésük, ami az esetek 98%-ban pontos. Ha még mindig együtt vannak, akkor ez az ő meccsük, az ő életük. Ne írogass senkinek, és ne hívd tetemre apádat se négyszemközt, sem családi plénum előtt. Megváltoztatni nem fogod tudni, anyádnak viszont borzasztóan megalázó lesz, ha te ebbe beleavatkozol. Nem állítom, hogy jól érzi magát így. De lehet, hogy rosszabbul érezné magát ha kiderülne, mert akkor 2 lehetősége volna:
-kirúgja apádat, aztán szenved a hiányától
-nem rúgja ki, és szenved attól, hogy mindenki hülyének nézi, vagy az észt osztja neki.
2013. márc. 12. 21:54
25/48 anonim válasza:
Ja, amúgy nem kell más face-jába, levelezgetésébe, telefonjába, akármilyébe beleolvasgatni. Valami csoda folytán ezeknek szinte mindig az a vége, hogy az érzi magát rosszul, aki felfedez valamit amit nem kéne...
2013. márc. 12. 21:56
26/48 anonim válasza:
ne foglakozz velük ma már szinte mindenkinek van szeretője és nincs is ezzel semmi baj csak a másik ne tudja meg kiéli magát és visszatér anyukádhoz és egy jó asszony mindent megbocsát .....:)
2013. márc. 12. 22:01
27/48 A kérdező kommentje:
igaz. nem szólok bele. sőt abba is biztos vagyok, hogy anyám is csinálja. szép egy világban élünk halljátok! mire jó akkor a házasság? csak önmagunkat csapjuk be.
2013. márc. 12. 22:04
28/48 anonim válasza:
jó az ha a felek megértik egymást és összeillenek tudod megtalálni azt a személyt akivel életünkben csak kellemesen csalódunk nem egyszerű jó a házasság csak jól kel választani én éppen válófélben vagyok ..:D
2013. márc. 12. 22:16
29/48 A kérdező kommentje:
hát akkor tényleg nagyon jól ki kell fogni...
2013. márc. 12. 22:21
30/48 anonim válasza:
En komolyan nem ertem sem a kerdezot sem a valaszadokat.....mi az hogy lehet szeretot tartani? Max a gerinctelen embereknek...azok meg is erdemlik egymast.........
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!