Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy faterom csalja anyámat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bár korábban is észrevettem de most vannak írásos bizonyítékaim2012. júl. 6. 17:35
1/31 anonim válasza:
Főzz valami finomat, de lehetőleg ne legyen benne tojás, az ilyenkor gyilkos tud lenni.
2/31 anonim válasza:
Természetesen Tálalj ki muternak ..
Mármint én fix ,h azt tenném eléggé gusztustalan 1 dolog anyáddal szembe...Szerintem szépen ülj le vele és meséld el neki..
3/31 anonim válasza:
Világosítsd fel fatert,hogy tudsz róla és lépjen valamilyen irányba.
4/31 anonim válasza:
vagy faterreal ülj le, és mond el neki, hogy tudod, bizonyítékod is van, és most fejezze be, vagy elmondod anyádnak. adj egy esélyt a házasságuknak. nem biztos, hogy a legjobb megoldás a válás...
5/31 anonim válasza:
Da az se 1 utolsó megoldás ,h szépen elmagyarázod faternak ,h tudsz a kis simlis sunyi dolgáról ezért szeretnél 1 ujj számítógépet,wii-t,+1 xbox-ot és akkor talán elfelejted :)
6/31 anonim válasza:
Mond el anyudnak ... legalább te legyél őszinte ...! :S:S:S
7/31 anonim válasza:
Számolj a lehetséges következményekkel és csak saját érdekeidet nézzed! Ha van veszítenivalód amennyiben a leleplezés mellett döntenél, inkább dugd homokba a fejed vagy falazzál faterodnak, nehogy kiderüljön!
8/31 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet, lehet ha elmondod, hogy tudod, annyira magába száll, hogy egészen rendbe jöhet a házasság is. Egy esélyt talán megérdemelnek. Ha anyádnak elmondod oriás botrány lesz, neked se lesz jó. De ha folytatja a fater, annak ellenére, hogy beszéltél vele, akkor ugyis ez lesz a megoldás.
9/31 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyádnak. Apádat meg küld el a bús fszba.
De most komolyan... Én ezt tenném... Már bocs, de ha csalja anyád, akkor már meg se kellett volna állapodnia vele egy "házasságban" tán, vagy "élettársi" viszonyban.
10/31 anonim válasza:
Nem a te dolgod, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!