Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha véletlen rájötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha véletlen rájöttem a barátnőm furcsa titkára?

Figyelt kérdés
Tegnap nála aludtam.Van egy hatalmas szekrénye aminek soha nem enged a közelébe se,de tegnap nekidőltem,és kinyílt az ajtaja.Ez még nem is lenne gáz,de a szekrény tele van BARBI BABÁKKAL!!!Kb 50 Barbi,Ken,ház,kocsi meg ilyenek,egyszerűen le vagyok sokkolva!Nem is merem neki szóvá tenni,de valahogy nem tudok rajta túllépni.Most komolyan 17 évesen babázik????
2012. ápr. 6. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Gyűjti őket, és akkor mi van?
2012. ápr. 6. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem a gondodat.Az eszedbe sem jut,hogy csak elrakta emlékbe??? Vagy gyűjti??

Én 39 éves vagyok,és a szekrényemben legalább 200 kicsi porcelán babák vannak.Nem játszom velük,csak gyerekkorom óta gyűjtöm őket.Attól még normális ember vagyok.

2012. ápr. 6. 17:25
 3/16 A kérdező kommentje:
De minek gyűjt Barbi babákat???És ezek nem régiek,amelyik legelől volt,valami állatorvos Barbi szerűség most is megy a reklámja néha!
2012. ápr. 6. 17:32
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Lehet,hogy gyűjti.Ha így van akkor vehet újakat is.Az azért furcsa lenne ha játszana is velük..

Én a porcelánbabákat gyűjtöm.

20l

2012. ápr. 6. 17:35
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
hát aztán:D ha ez a hobbya akkor ez, még mindig jobb, mintha halott macskák farkát gyűjtené...:D én második vh-s cuccokat gyűjtök, rám szoktak furcsán nézni
2012. ápr. 6. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
18 éves vagyok de nekem is megvannak a régi játékaim, a kinőtt ruháim egy részét is megtartottam...
2012. ápr. 6. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
arról nem beszélve hogy inkább mivel látod hogy eddig hogy kezelte ezt a helyzetet, inkább el kéne neki mondanod hogy tudsz róla, de csak úgy hogy látom gyűjtöd a babákat... tapintatosan, bár ahogy elnézem te nem tudsz az lenni ha egy ilyen piti dolog lesokkol
2012. ápr. 6. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Lehet hogy a barbik még viszonylag újak,de elképzelhető,hogy

1.azért rakta el,mert reméli egyszer lesz egy lányaés annak odaadhatja majd.

2.most még viszonylag újak,de 30-40-60-év múlva már antik lesz ez is..

Nekem például tele van az ágyneműtartóm,a szekrényem kacsákkal.Van köztük olyan amit még a nagymamám rakott el üveg kacsa.Legalább 80 éves.Van köztük olyan kacsa ami tiszta ezüst.Van olyan kacsa medálom amit arany,és kövek vannak benne...Rengeteg van,már nem is számolom.

43/N

2012. ápr. 6. 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Örülj, hogy nem egy hullát találtál.
2012. ápr. 6. 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen dobd ki a matchboxaidat, nehogy azt higgye kisfijú vagy!
2012. ápr. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!