Mi lehet ez? Véletlen, vagy valaminek a furcsa jatéka?
Van valaki, akivel egy ideje e-mailezem, és kb egy hete egyre "viccesebbé", furcsabba valik az egész.( azt hiszem egyébként, hogy mi lehetunk az elo példa arra, hogy férfi-no kozott létezik baratsag,mindenféle hàtso szandék, gondolat nélkul értjuk meg egymast). Nos.. a " véletlenek" olyan kulonos tréfat uznek velunk egy ideje, hogy mindketten nevetunk rajta. Leirok konkrét példakat, hogy értheto legyek :):
- mindketten szeretjuk az irodalmat, egyszer csak ugy, minden kulonosebb ok nélkul elkuldtem egy ( meglehetosen ismeretlen ormény) iro novellajat neki ( minekutàna pont azt olvastam). Ugyanebben a mélben rakérdeztem a szulinapjara, mire a valasz-mélben: " oh, ez roppant vicces, ugyanakkor szulettem, mint a szerzo akit belinkeltél".. Késobb beszélt errol-arrol, pl, hogy a kedvenc évszaka a tél, én mikor szulettem,-kérdi.Decemberben, a kedvenc évszakodban, irtam vissza.
A kovetkezo mélemben emlitettem neki,hogy vettem egy versekotetet, bele-beleolvasgatok ( sem a szerzot, sem a cimet nem irtam le), és irtam, hogy épp egy vers folott ulok, de az Istennek sem értem meg.. A valasz-mélben irt a napjàrol, és 2 mondatban megemlitette, hogy épp haborus filmet nézett,meg hogy mit gondol a haborurol.. Ahogy olvastam a szavait,rajottem a nem értett vers mondanivalojara: egy fiurol szol, aki elhagyja a kedvesét mert haboruba megy... Furcsa,tudatalatt segitett , vagy nem tudom :)
Mielott a legutolso méljét megnyitottam volna ( ma) , a kisfiammal puzzle-t raktunk ki.. A levelében beszélt magarol, ezt irva: " azt hiszem én olyan pasas vagyok aki a multjabol probal meg élni, ugy rakom ossze az életem, mint mas egy puzzle-t.." Ranéztem a kezemre, ott volt egy darab puzzle benne, - irtam, a fiammal raktuk ki oket...
Szerintetek mi lehet ez ? Nem tul sok ez a sok véletlen, ami érdekes, meg vicces, de kezdek félni.. Nem tudom mitol, de kezdek félni, néha ijeszto..
Helo!
Hat...azert en is kezdenek mar felni ha velem tortenne ilyesmi.
Viszont a venetlen is lehet amitol nem kell parazni,de egy mas elmelet is van : 2 test egy lelek ,bar ezt nem tartom annyira valosnak hisz az avval jar ,hogy a 2 szemely ugyanarra gondol abban a percben,vagy ugyan azt akarja kimondani.De szerintem meg mindig lehet a venetlen jateka amint mondtad :)
:) Bekamerazott??
A ficko a vilag masik felén él :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!