Tapasztaltok mostanság furcsa dolgokat? Olyanokra gondolok, mint események megérzése, a gondolatok szinte azonnal valósággá válnak.
Figyelj... nem lesz semmi 2012-es világvége. Nézz utána a dolgoknak. Ezt az egészet arra alapozzák hogy a maja naptár véget ér 2012 decemberében. Viszont ez olyan mint a mi naptárunk, újrakezdődik. Sokan vizsgálták és be is bizonyították. Meg mondják még a reptoidokat.. bármennyire jóban is vagyok pár "reptoiddal": csak hülyéskedünk, nem lesz semmilyen földönkívüli megszállás.
Na de most a kérdésre válaszolva: mindenkinek van néha deja vu érzése, nekem elég gyakran. Talán megálmodom a dolgokat vagy hasonlók. Meg néha érzem mikor a beteg nagymamám rosszul van.
Igen, tapasztalok, de nem csak most. Kiskorom óta vannak megérzéseim, előre látok dolgokat álom formájában,...
Amióta az eszemet tudom, ez így megy. Azért is kezdtem a témával foglalkozni. :)
Jah, és az általad említett "spirituális felemelkedés" szebben hangzik, mint az, hogy "világvége". :)
Az utóbbiban nem akarok hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!