Tapasztaltok mostanság furcsa dolgokat? Olyanokra gondolok,
mint események megérzése, a gondolatok szinte azonnal
valósággá válnak.
11/20 A kérdező kommentje:
Reptoid, egészen nyugodt szívvel jelentem az agyatlan hozzászólásaidat.
x)-nek üzenem, hogy olvasgatni kéne, meg utána nézni dolgoknak, és nem lennél ilyen információ hiányos. Ez is szellemi szegénységre vall, hogy tudatlanul írkálsz botrány nagy f#szságokat.
Mi a manó, köszönöm neked is a választ. :)
Jelentsed nyugodtan, csak az igazságot írtam le benne, de mindenkinek az igazság fáj a legjobban, ezért megértem hogy jelentetted. De csak szólok, ettől még retardált maradsz.
2011. szept. 20. 20:31
13/20 A kérdező kommentje:
egy kis információ bomba:
[link]
a google a barátod, lama :)
Eddig aberráltak voltunk, mostmeg információhiányosak? Csak mert nem hiszünk a te állítólagos felemelkedésedben?
Na de akkor hogy adjak egy számodra is kielégítő választ: ahhoz hogy a világ szellemileg felemelkedjen, mindenkinek ápolni kéne a belsőjét, egyensúlyra törekedni és megtisztulni. Szóval a minél nagyobb értelemre és harmóniára törekedni. Erre pedig a korrupt, pénzsóvár, értelmes gondolkodásra képtelen emberek sosem lesznek képesek. Ez a világ egy nagy sz@r (már elnézést)... se lelkiismeret, se tisztesség, se harmónia. Úgyhogy csak nagyon kevés ember lenne képes felemelkedni.
2011. szept. 20. 20:33
15/20 A kérdező kommentje:
nem is mindenki fog felemelkedni :) hanem csak az arra hajlamosak, illetve, hogy kicsit hétköznapian fogalmazzak, azok akik "megérdemlik"
Nekem elég régóta vannak megérzéseim, nem vagyok szkeptikus sem hívő, én magamat gondolkodónak hívnám (van erre jobb szó?) viszont nekem és tesómnak sem jött be ez a 2012 közeledte... Lelkileg teljesen a padlón vagyunk mindketten. Érzem, hogy valami furcsa dolog történik a világban mostanság, mert több ismerősöm is van így, mint mi. Valami megváltozott, az biztos. Nálam sajnos nem a jó irányba... De remélem ez is valami jóhoz vezet (örök optimista)
2011. szept. 28. 10:03
17/20 anonim válasza:
Majdnem mintha én írtam volna az előző választ... Velem is ugyanez történik az utóbbi időben, vhogy furcsának tűnik minden, fokozatosan egyre inkább, és nem jó értelemben, plusz bennem van egy olyan érzés, hogy valami történni fog... Persze lehetséges, hogy csak bebeszélem magamnak, vagy simán csak rossz éveim vannak, nem tudom...
2011. okt. 7. 18:52
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a válaszod! Bennem is furcsa dolgok zajlanak le, de mintha pozitívak lennének, vagy legalábbis úgy tapasztalom. Aztán, hogy mi lesz a vége... az majd kiderül. :)
19/20 anonim válasza:
Én kiskorom ota látok dolgokat valamikor álmodok valamiről és beteljesül a mamám egyszer álmodott egy régi imerőséröl másnap látta ugyanabba a ruhába o.O anyukám is megérez dolgokat. Lehet hogy valami családi hagyomány bár mama nem anya anyuja volt. Én nem hiszek a világvégében szerintem nem lesz de én is érzek valamit hogy valami megváltozik egy darabig eddig nagyon rosszul mentek a dolgok és megmondtam amikor kezdödött az év hogy nem lesz valami pompás. Nem a világvégére gondoltam ezen nem is gondolkoztam ilyenkor csak most kapcsoltam össze ahogy ezt olvastam.
2012. szept. 27. 18:22
20/20 anonim válasza:
Kiskoromban azt hittem tudom befolyásolni az időjárást. Egyszer 'bevált' az 'eső ess!' dolog, de aztán rájöttem, hogy nincs szuper erőm. Azóta pszihológuhoz járok.
2012. nov. 6. 15:07
Kapcsolódó kérdések: