Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha véletlen rájöttem a barátnőm furcsa titkára?
Figyelt kérdés
Tegnap nála aludtam.Van egy hatalmas szekrénye aminek soha nem enged a közelébe se,de tegnap nekidőltem,és kinyílt az ajtaja.Ez még nem is lenne gáz,de a szekrény tele van BARBI BABÁKKAL!!!Kb 50 Barbi,Ken,ház,kocsi meg ilyenek,egyszerűen le vagyok sokkolva!Nem is merem neki szóvá tenni,de valahogy nem tudok rajta túllépni.Most komolyan 17 évesen babázik????2012. ápr. 6. 17:20
11/16 anonim válasza:
Ez ugyanolyan, mint bármilyen más gyűjtőszenvedély, semmivel sem másabb. Nem hinném, hogy effektíve játszana is velük, csak mondjuk a dekoratív kivitelezése fogja meg. Mindenki másban találja meg a fantázia kibontakoztatásának lehetőségét. Én pl. a macikat gyűjtöm, és egy csettet sem tartom értelmesebb dolognak, mint amit a barátnőd csinál :D De mégis, ez is a személyiség része, amit nem biztos, hogy csak egyetlen egy oldalról lehet szemlélni. Mindenesetre, ha továbbra is ennyire furcsának találod, beszélj vele erről. Bár, szerintem ha igazán szeretnéd, nem biztos, hogy egy nem mindennapi hobbi miatt így kiborulna nálad a bili...
13/16 A kérdező kommentje:
Jól van na csak olyan furcsa volt elsőre.Igazából szeretem őt szóval babázzon ha neki jól esik,csak tényleg kicsit ledöbbentem először.
2012. ápr. 6. 18:24
14/16 anonim válasza:
Na akkor én mit mondjak? Én a barátnőm 5 fiókos szekrényében különböző vibrátorokat találtam.Volt vagy 50 féle.Kérdeztem is hogy minek ennyi,az elem egy vagyon lehet.A válasza: Jó lesz majd öregkorára,amikor már csak a fantázia fogműködi..:)Ígérte,hogy csapni fogunk majd 50 év múlva egy nyanyabulit..:)
27/N
15/16 anonim válasza:
Nem játszik vele. Gyűjti, kész. Lépj rajta túl. Sőt az lenne a legjobb ha megnéznéd, melyik nincs meg neki és megszereznéd. Annak biztos örülne, meg te is örülnél annak amit kapnál érte. ;)
16/16 anonim válasza:
Lehet hogy régen sokat kapott, és csak elszerette volna rakni emlékbe... vagy gyűjti. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!