Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy faterom csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy faterom csalja anyámat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bár korábban is észrevettem de most vannak írásos bizonyítékaim
2012. júl. 6. 17:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Fúj természetesen elmondanám és nyilván anyámnak farert meg nagy ívből kerülném mert a puszta jelenlététől is a hányinger kavarogna bennem..És monták itt páran ,h nem a te dolgod mi a pics*???!!!

Már ,h ne lenne a te dolgod ,hisz a te családod életadóid..

Pont annyi közöd van hozzá mint ahogy nekik ahoz ,h bejársz e a suliba +rendes életmódod legyen stb...

Eben a hejzetben másképpen viselkednék bár függ a korodtól is..Én pl nem bírnék várni csak így magamba +ide felirogatni ezt szétrobanék belülről ,h végre napfényre kerüljön az apuci undorító koszos kis titka...Hányinger már boccs:/

2012. júl. 6. 18:03
 22/31 anonim ***** válasza:

Lemaratt ,h f@s'znak ilyen viselkedésű embernek család? házasság?

Pics@'ért kell nekik ha közbe képtelen az alap játlék szabályokat betartani????!!!

2012. júl. 6. 18:06
 23/31 A kérdező kommentje:

Átnéztem most az írásokat több nőt is hosszú hétvégére invitál.

Asszem egy darabig hozzá se szolok ...

2012. júl. 6. 18:07
 24/31 anonim ***** válasza:
#21! Tök jogos, amiket leírtál, hogy mindenkinek a családban tudnia kell az igazságról, de belegondoltál már a kérdező helyzetébe. Most, ha ez kipattan, gyakorlatilag megsemmisül az addig családi környezete, amiben élt. Persze, hogy én is őrlődnék és szeretném, ha anyukám megtudná az igazat, de, ha ez most ki fog derülni, nagyon nehéz időszak fog következni... Illetve anyukájával hova fognak kerülni, miből? Nem olyan egyszerű a válás, mint ahogyan ti gondoljátok.
2012. júl. 6. 18:14
 25/31 anonim ***** válasza:

Beszélgess négyszemközt a fateroddal,h fejezze be, a másik nővel a dolgot,mert elmondod anyukádnak.

Ha nem fejezi be, akkor tudod a dolgod...

így nem maradhat..

2012. júl. 6. 18:18
 26/31 anonim ***** válasza:

# 24--Hát figy szerintem ez már alapból megsemmisült... csak amolyan látcatféle ,h minden rendbe van.

Tényleg az sokkal jobb ,h minden úgytünik mintha rendbe lenne ,de valójában már minden rég hamis idilli kép ..

Én csak a saját magamat próbálom beleképzelni ebbe a helyzetbe és 100% ,h kitálalnék anyukámnak..

Amúgy meg fogalmunk sincs a kérdező családi/pénzügyi állapotairól ...Ha ez velem történne valószínűleg fater távozása miatt mi is igencsak vissza esnénk pénzügyileg ,hisz ő a fő "pénzadó" ..De fix ,h muterral maradnék meghát már én is melózom szóval döcögve ,de menne...Én nem lennék képes ezt a gombócot lenyelni 1 ketyegő bomba lenne bennem ami nap mint nap felerősödik mikor faterom oda jönne jópofizni az eggyik ilyen kis hosszúhétvégéje után...Tehát ha nem szólnék bele és elnyomnám a saját lelkivilágomat kurnám gallyra..

2012. júl. 6. 18:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Amúgy az a gáz azzal ha faternak szólsz ,h fejezze be meg hasonlók ,h tuti ujból megfogja tenni..tehát felejtsd a simlis faxot! és go muter minél elöbb
2012. júl. 6. 18:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Tizenéves igazságbajnokok...:/ Na mindegy.

Kérdező! Anyukádnak semmmiképpen ne beszélj erről! Igaza volt annak aki azt írta: nem a te dolgod.

Ha megdönthetetlen bizonyítékaid vannak a megcsalásra, akkor apukádnak szólhatsz róla, hogy lebukott, de Anyudnak ne. Illetve egy esetben buktathatsz: ha tudod kezelni/vállalni azt is, hogy

1. anyukád iszonyatosan kiborul

2. elválnak

3. vagy, apukád mindent tagad, anyukád meg neki hisz, nem neked.

Ez az ő házasságuk, az ő párkapcsolatuk, akármilyen is, te pedig - az ő szemükben mindenképpen - még gyerek vagy. Elhiszem (és mivel az én szüleim is elváltak, mert apám csalta anyámat, konkrétan tudom is), hogy ez milyen gyomorforgató tud lenni. De nem hiszem, hogy fel tudod mérni, mivel jár ha Justice kapitányt játszol, főleg ha anyukádat szembesíted a tényekkel.

(Megjegyzem, nem tudom milyen bizonyítékot találtál, de az, hogy hosszú hétvégére invitálja a nőket, önmagában nem bizonyíték a csalásra, csak arra, hogy esetleg megtenné ha alkalma lenne rá.)

2012. júl. 6. 18:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja, és még valamit az előzőhöz: ha te borítod ki a bilit, számíthatsz rá, hogy vagy apukáddal, vagy anyukáddal, vagy mindkettőjükkel meg fog változni a kapcsolatod, nem feltétlenül a jó irányba. Senki se szereti a gyerekétől hallani, hogy hülyére vették és megcsalták, se azt, hogy egy jellemtelen alak.
2012. júl. 6. 18:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az utolsó válaszolónak igaza van. Erre a kérdésre csak ténylegesen az tud válaszolni, az az ember tud tanácsot adni, aki átélte ugyanezt a helyzetet más körülmények között. Hidd el, hogy előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni az egész, mert, ha már te rájöttél apukád simlis dolgaira, akkor anyukád is hamar meg fogja tudni az igazságot. És ez tényleg az ő házasságuk, ezt nekik kell megoldaniuk.
2012. júl. 6. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!