Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy faterom csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy faterom csalja anyámat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bár korábban is észrevettem de most vannak írásos bizonyítékaim
2012. júl. 6. 17:35
1 2 3 4
 11/31 galen malek ***** válasza:
azért azt mindenki vegye figyelembe hogy lehet hogy a fater a családfenntartó anyagilag tehát ha így van akkor a gyerek tuti szív majd ha válás lesz a vége....
2012. júl. 6. 17:47
 12/31 anonim ***** válasza:
ne csinálj semmit, nem sok közöd van hozzá
2012. júl. 6. 17:48
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha apád nem az a verő apu stílusu akkor beszéld meg vele ezt de gondolom nem 10 éves vagy mert akkor oda ne menj!! xDD
2012. júl. 6. 17:49
 14/31 anonim ***** válasza:
mondd apádnak hogy tudsz róla és mindent megvesz neked
2012. júl. 6. 17:50
 15/31 lekváros tészta ***** válasza:
zsarold meg Xd
2012. júl. 6. 17:50
 16/31 anonim válasza:
vagy épp megöli...hallottam már ilyenröl...beszélj anyukáddal :D
2012. júl. 6. 17:51
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy anyuka a gyerekétől az igazságot, akkor nem fog neki teljesen hinni, még,ha szereti is őt. Én a helyedben nem mondanám el neki, de hagynék nyomokat, amelyekből ő rájöhet az igazságra. Ha viszont most apukádat sarokba szorítod, nem fogja bevallani az igazat, ráadásul még vissza is támadhat szóban, rosszabb esetben fizikailag. Úgyhogy jól gondold meg, mit csinálj.
2012. júl. 6. 17:56
 18/31 anonim ***** válasza:

most gondold magad anyukád helyébe, Te szeretnéd ha hasonló helyzetben valaki felnyitná a szemed ? Mert én igen és szerintem ezzel más is így van !

Ne dugd a fejed a homokba, mert azzal semmi sincs megoldva , ülj le és mondd el fatorodnak, hogy tudsz mindenről ... innentől faterod dolga anyukádnak elmondani !

19/31 anonim ***** válasza:
Tanulj apádtól.
 20/31 anonim ***** válasza:
*tudja meg (ez kimaradt)
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!