Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám csalja anyámat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom fater faszbuk jelszavát. Levelezget egy volt osztánytársával aki egy elvált nő. Már mindenféle perverz dolgokról beszéltek, meg találka is lesz. Engem mindez annyira de nagyon idegesít, hogy nem is tudok másra koncentrálni, a tanulás se megy. Ez az idióta gyökér fassz meg egyfolytában hitegeti anyát, hogy neki csak ő az egyetlen. Ez előtt is volt egy volt osztálytárs, csak az még iwiwen volt, férjes asszony és volt annyi esze, hogy idejében megszakítsa a kapcsolatot ezzel a pöccsel. Nagyapám ( fater faterja) szintén megcsalta nagyanyámat, ezt épp fater közölte nagyival!!! És fater is 20 év körül volt, mint én most. Milyen ironikus, nemde? El is váltak. Én ezt nem szeretném. Gondolkoztam azon, hogy felkeresem a némbert és megpróbálom vele tisztázni a dolgot, ha nem megy megfenyegetem. Fater amúgy egy tipikus macsó, jóképű, de korlátolt agyi képességekkel rendelkezik és folyton hazudik, de néha olyanokat hogy a fülem ketté áll. Mit csináljak?
Az apáddal beszélj először. Akivel csalja, az is belement, de apukád az aki egy házasságban van és megcsalja a feleségét. A nő lehet, hogy nem a leggerincesebb, de megfenyegetni?
Az érthető hogy nem akarod hogy a szüleid elváljanak, de itt elsősorban az ő (főleg anyukád) érdekeiket kell nézned. Az anyukádnak joga van tudni az igazat. És ha te tudsz róla és mégis eltitkolod az csak még-egy (hozzá közel álló) emberrel több aki titkolózik előtte. Ha apukád nem tisztázza a helyzetet mondd el neki.
2013. márc. 10. 16:22
12/48 anonim válasza:
ülj le apukáddal, és kérd meg, legyen ő a felnőtt, ne neked kelljen, ne ismétlődjön meg az, mint az ő szüleivel, akkor is a nagyapádnak kellett volna közölnie, mond neki, hogy ennyivel tartozik neked, h ezt ne neked, a fiuknak kelljen megtenni
2013. márc. 10. 16:23
13/48 A kérdező kommentje:
ő is ezt mondta az első nőnek, hogy nekünk semmi közünk hozzá. hogy a f@szba ne lenne közünk? család vagyunk, vagy nem? semmi képpen se szeretném hogy elváljanak. amúgy apám nagyjából betölti a családapa szerepét, ha én is az ő szintjén lennék, fel se tűnne semmi.
2013. márc. 10. 16:29
14/48 A kérdező kommentje:
ezzel nem ülök le beszélni, mert nem érdemes, hiszen gyökér. kb olyan intelligens, mint az éjjel nappal budapestben Lali. csak éppen nem olyan jámbor, hanem agresszívabb és "macsóbb".
2013. márc. 10. 16:32
15/48 anonim válasza:
Úgy nincs,hogy ez az ő magánélete.
Nem pedig a tied.
Ha szét is mennek,nem rajtad fog múlani,és semmi bele szólásod nincs.
Én pl tudom,hogy anyámnak van szeretője.De nem játszom okoskát,és szólok bele 2 ember magánéletébe.Mert attól,hogy én a gyerekük vagyok,még 2 felnőtt emberről van szó,akik tudják,mit csinálnak.Neked is el kéne ezen gondolkodni.
2013. márc. 10. 16:33
16/48 fospuska válasza:
na nemá' , hogy csak a faterra tartozik... én parabolikus ívben sz@rnék fater magánéletére, ha anyámról lenne szó.
2013. márc. 10. 16:40
17/48 anonim válasza:
Te jó ég! Mi ez nálatok,valami családi örökletes vonás?! Ismered a családfád múltját ,hagyd a szüleidre ezt a helyzetet,mert szerintem anyukád is sejti,csak úgy van vele hogy amiről nem tud nyilvánosan az nem fáj és te meg arra ügyelj ne hogy rajtad is kijöjjön az örökletes megcsalás.
2013. márc. 10. 20:21
18/48 A kérdező kommentje:
nem árulom el senkinek. de akkor sem tudok másra gondolni. amúgy tényleg örökletes. nagyapám apja gróf volt, ő is folyton félrekúrt...
2013. márc. 10. 20:27
19/48 anonim válasza:
En a helyedben tuti elmondanam....de te tudod! Anyamat senki ne nezze mar hulyenek....es nem maganugy! A sok hulye, akinek nincs normalis csaladja az ezt hiszi......de te tudod
2013. márc. 12. 21:24
20/48 anonim válasza:
szerintem pedig anyudnak mondd el. ő a megcsalt fél, neki is kell tudni erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!