Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni egy idősebb nagyon gazdag férfivel?

Figyelt kérdés
Tudom, most jönnek a gyűlölködő válaszok, de nem tudjátok megérteni a helyzetem. Eddig gazdagok voltunk, de a szüleim eladósodtak, el kell adni a házunkat és kisebbe költözni, a kocsikat is el akarják adni és azt akarják menjek el dolgozni. De nem értek semmihez. Nem látok más kiutat a helyzetből, nem tudnék más színvonalon élni.
2013. márc. 4. 11:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést nem minősíteném, de annyit hozzátennék a "nem vagyok ku*rva érzelmek is kialakulhatnak" elméletedhez, hogy az a férfi aki tudja, hogy a pénze miatt vagy vele annak a szemében így is- úgyis csak ku*rva leszel! aki ku*rvázni akar, az nem ragad le egy csaj mellett!

szerintem a sikeres, gazdag férfiaknak fontos a kiegyensúlyozott családi háttér és nem akarnak maguk mellé pénzéhes tyúkokat.

amúgy nem szégyen a ku*rvaság de nevezzük nevén a dolgokat, ez bőven kimerít annak a fogalmát!

2013. márc. 5. 14:42
 52/68 anonim ***** válasza:
100%

zárógondolatként! megnéztem a fotód, csinos vagy, de nem vagy annyira jó csaj mint a Zimány Linda, Bódy Szilvi, Kustánci Lia, pedig ebben a kitartott nő kategóriában hozzájuk hasonló megjelenés szükséges. ha már sokat fizet az ember akkor nem kell II. osztály... vagy ha II. osztály akkor "low budget"

érdekes, hogy a sok nyomorék tüntet a főiskolai keretszámok csökkentése miatt amikor ilyen értelmes, ambiciózus lányok kerülnek ki az iskolapadból :D

2013. márc. 5. 14:58
 53/68 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de akiket te felsoroltál ők nem elit társasági hölgyek hanem tipikus fizetett k...-k, volt már néhányukhoz szerencsém.
2013. márc. 5. 21:23
 54/68 anonim ***** válasza:
a pénzért szex az csak ku*rvaság, bárhogy is nevezzük. a magyarországi átlagkeresetekhez azért elég elit kategória. ha meg úgyis bejutsz ilyen körökbe akkor miért pont itt kérdezed? ide nem olyanok járnak fel.
2013. márc. 5. 21:27
 55/68 A kérdező kommentje:
Nem pénzért akarok szexelni, úristen, ne forgassatok már ki.
2013. márc. 5. 21:41
 56/68 ivilicious ***** válasza:
nem megfogtam,így jött össze :)
2013. márc. 6. 08:45
 57/68 anonim ***** válasza:
100%
nem én forgatom ki a szavaidat, hanem próbálod megmagyarázni, hogy a szezon ugyanaz mint a fazon. gyakorlatilag fiatal lány létedre idős nagyon gazdag férfit akarsz aki eltart és finanszírozza a dolgaidat. bár nekem mindegy, hogy nevezzük a dolgot. amúgy mennyire gazdag a nagyon gazdag? mert ha jól látom azt nem részletezted, mert gondolom egy 5-600 ezres irodai középvezetői fizetés még semmi neked. nem vagyok szakértő, de abban biztos vagyok, hogy költened kell, hogy nagyon gazdag férfihoz juss. magyarországon is van golf klub, vitorlásverseny stb... nagyon gazdag idős férfival nem fogsz a diszkóban összeismerkedni, mert ez mégsem a Pretty Woman
2013. márc. 6. 09:08
 58/68 ivilicious ***** válasza:
ja,egyúttal elmehetnél luxuslánynak is (bár nem vagyok tisztában a külső adottságaiddal), aztán majd csak véletlenül megfogsz vkit..persze,nem lesz tartós:)
2013. márc. 6. 09:13
 59/68 ivilicious ***** válasza:
100%
és ,ha te is ez akarsz lenni, te is hogy mondtad..."tipikus fizetett k.....a " vagy!!!!! lásd be és kösd fel magad,ha ennyire korlátozott az elméd..
2013. márc. 6. 09:15
 60/68 anonim ***** válasza:

Ha volt szerencséd a fent említett lányokhoz akkor miért nem "barátkozol" velük?

Én azon a vonalon indulnék el.

2013. márc. 6. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!