Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy idősebb nagyon gazdag férfivel?
Kedves arc és nem PLÁZACICA.
:-)
Van még 10 éved kivárni, hogy idősebb és gazdagabb legyek? Akkor ráb@sztam.
Egyébként ha ilyen körökben mozogtatok, akkor nem is olyan nehéz az ismerősök "ismerőseivel" megismerkedni, közöttük esetleg találhatsz megfelelőt.
Egyébként az érdekelne, hogy milyen diploma az amivel nem tudsz megfelelő állást találni.
Utolsó vagyok.Igen,nem olvastam.
De egy idősebb se garancia.Nekem van olyan távoli rokonom,akinek az apja gazdag 50-55éves,gazdag,És kb évente cserélgeti a barátnőit,esze ágában sincs elvenni őket,kb mindent megad nekik,viszi ide-oda,de ennyi.És a lányánál jó ha 5évvel idősebbek ezek a csajok,30évesnél idősebb nője még nem volt.
Csak egy példa:Nézd meg High Hefnert.82éves.
Hát igen, egy fiatalabb pasi aki gazdagabb az azért nem tűrne el sokáig mert nem nézné el hogy a 2 szép szemedért eltart.
Arról nem is nyilatkozom, hogy mit gondolok az ilyen munkakerülő ingyenélő nőkről mint te.
Mert csupa negatív lenne.
Szóval hajrá keress egy gazdag idős pasit amit sok helyen találhatsz , DE! mielőbb mert feletted is eljár majd az idő és nem leszel mindig selymes bőrű.
Hát az Andragógia pontosan olyan diploma amire azt mondják hogy "büfészak" és tényleg semmire sem jó. Végül is ez az egyik olyan szak ami csak időhúzás miatt van. Az illetőt X évig elvan munka nélkül, de legalább elmondhatja az diplomás ember. (bár ez messze van a diplomától)
Egyébként idősebb gazdag férfiak sokkal megbízhatatlanabbak mint a fiatal gazdag férfiak. Az idősebbeknek már nem naivak, nem hiszik el hogy szerelmes belé a 20 évvel fiatalabb nő. Pontosan tudják hogy csak a pénz kell nekik. Így csakis szeretőként jöhetnek szóba..
Nem akarlak megbántani, de te egy tipikus életképtelen ember lehetsz, aki eddigi életében semmi érdemlegeset nem csinált.
Szerintem végre egyszer kezdj magaddal valamit. Tanulj valami normálisat, dolgozz.. Legyen értelme az életednek mert így olvasva egy üresfejű báb vagy csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!