Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy idősebb nagyon gazdag férfivel?
Nem értettelek félre, ezért is írtam a szerető kifejezést. A legtöbb gazdag korosodó férfi már nős. Annak csak szerető kell. Aki gazdag és idősebb is az meg elvált férfi, nem fog újra nősülni (a pénz fontosabb nekik) így ők is csak szeretőt tartanának.
Mi is gazdagok vagyunk, ilyen körökben mozgunk. Vannak gazdag idősebb férfi barátaink, ismerőseink, de pontosan tudják hogy a legtöbb fiatal nő csak a pénzére hajt. Az egyik barátunk (nagyon gazdag ember, több szálloda tulajdonosa) mondta nem is olyan régen nekem.
- Én tudom hogy nem azért van velem X.Y mert jóképű és izmos lennék. Nem vagyok vak, nézzek tükörbe. Neki csak a gazdagság, a pénzem kell. Én megadom neki. Kap pénzt, kényelmet, jó életet, én cserébe megkapom a testét.. Ez egy üzlet. Így jó ahogy van.. Ha jön jobb, szebb akkor csere.
Szóval, kedves kérdező. Ha gazdag férjet akarsz akkor mozogj az ő körükben. De eleinte úgyis csak szerető leszel..Férjet kifogni sokkal nehezebb lesz mint gondolnád-- De én sok sikert kívánok neked, ha másképp nem tudsz érvényesülni az életben
Csak azért tettem fel a képet, hogy lássátok nem egy szőke szilikonos lány vagyok, nem tudnám magam szeretőnek elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!