Gazdag/idősebb férfival való családalapítás. Csak így
lehet?
Figyelt kérdés
A volt osztálytársaim közül 5-nek van eddig gyereke. Ebből 1 cigány, 1-nek véletlenül lett gyereke, 3 pedig: 9, 12, és 20 évvel idősebb pasival vállalt gyereket. Ezek a férfiak jó anyagi körülményekkel rendelkeznek, a 42 éves kb milliárdos. Nekem most nincs barátom, de elgondolkoztam azon hogy ha gyereket akarok 10 éven belül pl, akkor csak gazdag vagy idősebb férfi mellett lehetséges?
Sajnos tényleg nagyon függ a gyerekvállalás az anyagiaktól. De még 10 éven belül változhat a helyzet.
2012. márc. 14. 21:25
2/15 anonim válasza:
Hát én is ismerek sok ilyen csajt... Mindnek idősebb palija van, úgy szült fiatalon. A többi, akinek a korombeliek között gyereke van: becsúszott a gyerek, apa legtöbbször már nincs a láthatáron... Szép kilátások. :S
És az a durva, aki meg úgymond normálisan csinálja, kinézik. A fodrászom mesélte, aki egyébként 24 évesen ment férjhez, hogy döbbenten kérdezték tőle: miért mész már férjhez, talán terhes vagy? :D Nem volt. Eltervezték: házasság és utána gyerek.
2012. márc. 14. 21:28
3/15 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim is ugye összejöttek azokkal a férfiakkal akiknek már volt autójuk, lakásuk, biztos munkahelyük stb. és úgy csinálnak mintha ez az ő érdemük lenne. De persze a gyereknek mindene megvan és ez a lényeg. Meg ugye a férfi révén jutottak "csoda palotához" saját autóhoz, márkás ruhákhoz. És az jár az eszembe hogy csak így sikerülhet a biztos anyagi helyzet, és a gyerek vállalás?
2012. márc. 14. 21:28
4/15 anonim válasza:
Én 22 évesen mentem férjhez egy nálam egy évvel idősebb fiúhoz, 25 évesen szültem. Egyikünk sem milliárdos, a férjemnek jó diplomája van, amivel valamivel az átlag felett keres, így tudtunk venni egy panelt hitelre.
Mindent lehet, csak akarni kell.
2012. márc. 14. 21:29
5/15 anonim válasza:
A "gazdagon" van a hangsúly...
2012. márc. 14. 21:29
6/15 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, már én is gondolkodtam azon, hogy keresek vmi gazdag pasit, hogy tudjak gyereket vállalni. Csak az a baj, hogy akárkitől mégsem akar az ember gyereket, még ha gazdag is. Ha nem szeretném azt a férfit, hiába lenne pénzes, nem lennék boldog mellette és családi, párkapcsolati problémák lépnének fel, meg válás stb. Így nem érné meg. Arra meg nem sok esély van, hogy kifogok egy olyan férfit, aki gazdag és szerelmes is leszek belé és viszont.
2012. márc. 14. 21:34
7/15 anonim válasza:
Attól, hogy valaki gazdag, nem feltétlenül "öreg" is.
Én korán kezdtem dolgozni, 24 évesen eljutottam oda, hogy volt elég megtakarításom, hitelből vett lakásom. Ezt a hitelt egyedül is tudom fizetni. Van egy férjem (27), akivel szeretjük egymást. Amikor megismerkedtünk, ő egyetemre járt én minimálbérért dolgoztam. Most 500 felett van az összjövedelmünk. 6 hónapos a lányunk.
Nem, nem csak gazdag pasit megfogva lehet.
2012. márc. 14. 21:46
8/15 anonim válasza:
Igen, ezek a libuskák hajlamosak úgy villogni a pasijuk által szerzett javakkal, mintha az ő érdemük lenne. :) közbe n beleültek a jóba. De nem irigylem tőlük, majd mikor a drága párjuk érezteti velük, hogy valójában minden az övé, koppannak. Van egy kolléganőm, 40 körüli, fiatalon ő is ezt csinálta, gazdag pasikkal kezdett. Cserébe éreztették vele, hogy ő hozzájuk képest senki, sokat kellett nyelnie. Több ilyen pasi verte is. Aztán most itt van 40 körül, egyedül és nem találja a párját.
2012. márc. 14. 21:59
9/15 anonim válasza:
Az ilyenek miatt néznek minden nőt K-nak.Meg tudnám rángatni annak a pár ribinek a haját,aki 42 éves palikra mászik rá.Elítélem az ilyet.
Fel lehet építeni egy életet,csak akarni kell,ennyi:)
2012. márc. 14. 22:16
10/15 anonim válasza:
Nem kell pénzes pasi,az a lényeg,hogy boldogság legyen.Persze az se jó ha súlyos anyagi gondok vannak,mert ez sokszor megmérgezi a kapcsolatot.De aki volt már fenn,és volt már lenn is,az tudja hogy mi fontos az életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!