Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag/idősebb férfival való...

Gazdag/idősebb férfival való családalapítás. Csak így lehet?

Figyelt kérdés

A volt osztálytársaim közül 5-nek van eddig gyereke. Ebből 1 cigány, 1-nek véletlenül lett gyereke, 3 pedig: 9, 12, és 20 évvel idősebb pasival vállalt gyereket. Ezek a férfiak jó anyagi körülményekkel rendelkeznek, a 42 éves kb milliárdos. Nekem most nincs barátom, de elgondolkoztam azon hogy ha gyereket akarok 10 éven belül pl, akkor csak gazdag vagy idősebb férfi mellett lehetséges?

22/L

2012. márc. 14. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem pénzes pasi kell, hanem olyan, akinek van jövője. Jó szakmát választott, életrevaló és tud bánni a pénzzel. Ha ezek meg vannak és a szerelem is működik, akkor pár éven belül meg lehet takarítani annyit, hogy a gyerekvállalással ne legyen gond. Persze ezek a pasik olyan nőt szoktak általában keresni, akik hasonló dolgokat tudnak felmutatni.
2012. márc. 15. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Azért nagy általánosságban ez nem így van, egyébként pedig ha gyereket szült neki, esetleg elképzelhető, hogy szereti is nem?
2012. márc. 15. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Ott a pont,ma 8.33-nál,fiatalon szültem(23 évesen),férjem velem egyidős.

Jó állása van,jól bánik a pénzzel,esze ágában sincs lelépni,ja és 19 évesen csóri egyetemistaként jöttünk össze.

Emellett a "jól bánik a pénzzel"-be az is bele tartozik,h a nagyon közeli barátainkon kívül senki nem tudja rólunk,h hogyan élhetNÉNK,ha akarnánk...

2012. márc. 15. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak így lehet. A férjem 2 évvel idősebb nálam, a főiskola alatt jöttünk össze. 22 voltam, amikor az első babánk született, így terveztük. Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de nettó 400 ezer Ft-ból azért elég jól elvagyunk így hármasban. Most tervezzük a kistesót és közben tanulunk tovább (igazából 18 éves korunk óta folyamatosan), hogy még többet kereshessünk. Nincs segítségünk sem anyagiakban, sem gyerekfelvigyázásban, mégis boldogok vagyunk. Most gyűjtünk egy családi házra, mert a kis lakásunk hamarosan kicsi lesz (hitellel vettük és a magunk által összekuporgatott pénzzel). Talán ez sokaknak nem egy álomélet, de azért nem olyan rettenetes. :-)
2012. márc. 15. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

nagyrészt a mai pasik 30 alatt nem nagyon akarnak házasodni. legalábbis ezt látom.

Sok 23-25 éves lány viszont nem fiúkkal akar kalandozni, hanem férjhez menni, gyereket szülni. Erre reagálnak a 30 feletti férfiak, akik szintén akarnak házasodni, de azért fiatal pipivel.... így jön ez ki.

2012. márc. 16. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!