Gazdag/idősebb férfival való családalapítás. Csak így
lehet?
Figyelt kérdés
A volt osztálytársaim közül 5-nek van eddig gyereke. Ebből 1 cigány, 1-nek véletlenül lett gyereke, 3 pedig: 9, 12, és 20 évvel idősebb pasival vállalt gyereket. Ezek a férfiak jó anyagi körülményekkel rendelkeznek, a 42 éves kb milliárdos. Nekem most nincs barátom, de elgondolkoztam azon hogy ha gyereket akarok 10 éven belül pl, akkor csak gazdag vagy idősebb férfi mellett lehetséges?
Nem pénzes pasi kell, hanem olyan, akinek van jövője. Jó szakmát választott, életrevaló és tud bánni a pénzzel. Ha ezek meg vannak és a szerelem is működik, akkor pár éven belül meg lehet takarítani annyit, hogy a gyerekvállalással ne legyen gond. Persze ezek a pasik olyan nőt szoktak általában keresni, akik hasonló dolgokat tudnak felmutatni.
2012. márc. 15. 08:33
12/15 anonim válasza:
Azért nagy általánosságban ez nem így van, egyébként pedig ha gyereket szült neki, esetleg elképzelhető, hogy szereti is nem?
2012. márc. 15. 11:40
13/15 anonim válasza:
Ott a pont,ma 8.33-nál,fiatalon szültem(23 évesen),férjem velem egyidős.
Jó állása van,jól bánik a pénzzel,esze ágában sincs lelépni,ja és 19 évesen csóri egyetemistaként jöttünk össze.
Emellett a "jól bánik a pénzzel"-be az is bele tartozik,h a nagyon közeli barátainkon kívül senki nem tudja rólunk,h hogyan élhetNÉNK,ha akarnánk...
2012. márc. 15. 18:41
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem csak így lehet. A férjem 2 évvel idősebb nálam, a főiskola alatt jöttünk össze. 22 voltam, amikor az első babánk született, így terveztük. Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de nettó 400 ezer Ft-ból azért elég jól elvagyunk így hármasban. Most tervezzük a kistesót és közben tanulunk tovább (igazából 18 éves korunk óta folyamatosan), hogy még többet kereshessünk. Nincs segítségünk sem anyagiakban, sem gyerekfelvigyázásban, mégis boldogok vagyunk. Most gyűjtünk egy családi házra, mert a kis lakásunk hamarosan kicsi lesz (hitellel vettük és a magunk által összekuporgatott pénzzel). Talán ez sokaknak nem egy álomélet, de azért nem olyan rettenetes. :-)
2012. márc. 15. 22:33
15/15 anonim válasza:
nagyrészt a mai pasik 30 alatt nem nagyon akarnak házasodni. legalábbis ezt látom.
Sok 23-25 éves lány viszont nem fiúkkal akar kalandozni, hanem férjhez menni, gyereket szülni. Erre reagálnak a 30 feletti férfiak, akik szintén akarnak házasodni, de azért fiatal pipivel.... így jön ez ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!