Hogy tervezitek/terveztétek a közös jövőtöket a párotokkal?
1 év után volt eljegyzés a család előtt.
5 év után a házasságkötés.
Mostantól számítva 4 év, vagy 4 és fél év múlva megvesszük a közös lakásunkat.
Az ötödik évtől esedékes az egyetlen gyerek összehozása.
Egy kutya is tervben van, de csak ha lesz rá keretünk, és már nem lesz meg a másik (nem kutya) háziállatunk.
Szia!
Jelenleg én 22 vagyok, párom 26 éves.
Mi évek óta együtt vagyunk, 1 éve együtt is élünk.
Szeretném letenni a diplomát, és egy nyelvvizsgát. Elvileg 1-2 éven belül tervezi párom hogy megkéri a kezem. Aztán jöhet az esküvő, házvásárlás, és baba :) Jaj de ezek még nagyon messze vannak. Első, hogy suli legyen és dolgozzak én is, aztán jöhet a többi.
Nincs semmi konkrét terv,majd ahogy alakul.A túltervezett dolgokat úgyis keresztbehúzza valami.
Lassan 1 éve vagyunk együtt,ő végre a nagy ő,25 vagyok,ő 30,2-3 éven belül házasság,5-6 év múlva egy gyerek,lakásra gyűjtögetünk,de előbb el kellene dönteni hol lakjunk,van munkánk,de nem egy nyugdijas állás,valószinű az ország más részén kellene letelepedni.
Esküvőt én nem tervezek, nem vagyok házasságpárti.Gyerek jöhet 2-3 év múlva, bár már a közös lakás és a munkahely megvan, így akár időszerű is lenne, de még élvezném a gyerekmentes létet.
26F
sztem teljesen felesleges így megtervezni a jövőt. h pontosan 4 és fél éve múlva lesz lakás, kereken 5 év múlva lesz gyerek... és mi van ha 4 év múlva tegyük fel nem lesz munkád? annyira nem értem az ilyet. megtervezed azt is h jövő hónapban melyik nap szexelsz?
mi nem tervezünk, majd amikor úgy érezzük akkor lesz esküvő, gyerek szintén. meg amikor lesz rá pénz.
Sztem nem kell tervezni, mert bármikor meggondolhatja magát a másik fél, bármikor jöhet egy baleset stb. Felesleges.
Én 4 éve vagyok együtt bnőmmel, 2 éve élünk együtt, saját lakásunk van, én 25 vok, ő 22. Eljegyzés sem volt még, majd vmikor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!