Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tervezitek/terveztétek a...

Hogy tervezitek/terveztétek a közös jövőtöket a párotokkal?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, hogy mennyi idő után szeretnétek esküvőt, gyerekeket, hogyan képzelitek el a közös jövőt?

2012. febr. 28. 13:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Albérletben élünk. A lakáselőtakarékosságunk 4 év múlva lejár. Egy kis hitelt még felveszünk rá, és akkor beköltözünk a saját lakásunkba. Ez például ezért van így eltervezve.

A gyerek azért van az 5. éven túli tervben, hogy a saját lakásunkba szülessen, illetve, hogy gyűjtsünk rá. Illetve még annyit, hogy a párom 40. születésnapja előtt kellene megszületnie, hogy ne nyugdíjasként nevelgessük még az apró gyerekünket.

Kutyára meg mind a ketten vágyunk, de nincs annyi pénzünk, hogy a jelenlegi háziállatunk mellett az is legyen. Általában örülünk, hogy van mit ennünk, mivel nekem nincs, nem is volt munkám.

2012. febr. 28. 14:02
 12/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

S mit tettél magadért? Hol vannak a személyes vágyak, a hobbik? Vagy az a legfőbb álmod hogy halálod napjára sikeresen visszafizess egy lakáshitelt? Beszürkülés és rezignáltság sütött az írásodból.

2012. febr. 28. 14:06
 13/25 anonim ***** válasza:

nem terveztünk semmit, amikor megismerkedtünk akkor mid a ketten úgy gondoltunk, hogy egy darabig élvezzük egymást aztán mindenki megy a saját útjára. Csakhogy hamar kialakult a szerelem. Januárban megismerkedtünk, augusztusban összeköltöztünk, novemberben pedig megfogant a baba. Most 6 hónapos a kis szépségünk. Boldogok vagyunk, imádjuk egymást és soha jobban nem alakulhatott volna az életem.

24/L és 30/F

2012. febr. 28. 14:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Félreértettél, azt hiszem. Ez egy terv a jövőre. Mások is terveznek, ezért vannak banki megtakarítások, nyugdíjpénztárak. Sőt, egyátalán állások is: ugyanis a másnapra így keresed meg a pénzed. Ez is tervezés.

Én nagyon vágyok egy saját házikóra. Egy csendes, nyugodt, kényelmes kuckóra. A párom is, és én is szeretünk lakberendezni, persze, csak kicsiben: falat festeni, bútort dekorálni, ilyesmi. A saját lakásunkban pedig bármikor, bármilyen módon megtehetnénk. Ez a legnagyobb álmunk.

2012. febr. 28. 14:10
 15/25 anonim ***** válasza:
azt hittem, h ezt a kérdést én írtam ki a tudtom kívül :D minden adat stimmel :D
2012. febr. 28. 14:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve vagyunk együtt, fél éve kérte meg a kezem, de mivel még úgy fél-1 évig mindketten suliba járunk és nincs még állandó munkahelyünk, a lagzi és összeköltőzés (más városban élünk) nem jöhet szóba:S

Ha lediplomáztunk és lesz állandó munkánk, akkor össze tudunk költözni és elkezdünk spórolni a lagzira, de szerencsére ebben a szüleink is tudnak segíteni.

Lagzi után pár évvel szeretnénk gyereket, ha olyan lesz a munkánk, hogy időben és pénzben is belefér már a gyerkőc.

Szóval úgy 2-3 év múlva lenne a lagzi és utána pár évvel a gyerek.

Én 23N, párom 25 éves.

2012. febr. 28. 14:17
 17/25 anonim ***** válasza:

2007 júniusában jöttünk össze. fél évvel később összeköltöztünk. 1 hónapra rá vettünk egy kutyát. A 4. évfordulónkon kérte meg a kezem, és az 5.-en lesz az esküvőnk. A terv, hogy utána elkezdünk lakást nézni, hogy van-e egyáltalán esélyünk saját lakásra. A babát az esküvőtől számítva 1 éven belül szeretnénk, tehát innentől max 15 hónap a saját háztól függetlenül, erre nem várhatunk, ki tudja, mikor lesz. A második babót 3 évven belül szeretnénk.

Én 24/N ő 32/f

2012. febr. 28. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges tervezni.

Az én kapcsolatom 9 év után ért véget végleg. (remélhetően).

Az utolsó kb másfél év már úgy telt, hogy én támogattam a tanulmányait havi 40-50 ezer forintokkal+ telefon előfizetéssel, és ezért kb havi 2-3x rámnyitotta az ajtót.

A hibáit nem ismerte el, állandóan nyíltan lenézett, mint embert, és mint férfit is. Néha még mások előtt is. Egyszerű programokon volt csak hajlandó résztvenni velem leginkább kettesben, és a társaságától (ha egyáltalán van neki) teljesen elszigetelt.

Kapcsolatunk első 4 évében én bevállatam a távolság megoldását, és szembementem a szüleimmel is miatta.

Ez utóbbit nem is bánom, mert lényegében így kerültem ki a burokból, és jöttem rá, hogy kalap szarok voltak emberileg a szüleim.

Most vasectómiát tervezek magamon, és egy totál új életet EGYEDÜL!

És bepótolom ami a 9 év alatt kimaradt, leginkább a szakmai továbbképzésem.

30/F

2012. febr. 28. 14:37
 19/25 anonim ***** válasza:
18 éves voltam mikor összejöttünk,20 éves voltam mikor összeköltöztünk és megkérte a párom a kezem. Jövőre (23 évesen) lesz az esküvőnk és utána tervezzük a babát. A párom 6 évvel idősebb nálam. Próbáljuk úgy intézni a dolgokat,hogy élvezhessük is a fiatalságot,de azért próbálunk félretenni is.
2012. febr. 28. 18:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, a párom 18, 4 éve kezdtünk el járni (eléggé gyerekként), laktunk már együtt, de idén áprilisban megint összekoltozunk, csak most már saját lakásába. Én még szeretnék pár szakmát letenni, de 2 mu. Kahely mellett kb tél elejétől lesz időm rá levelezőn, addigra 1 munkahelyem lesz csak, a másikon fix idős a munkaviszony. Össze szeretnénk házasodni, kb 2 év mulva tervezem, és akkor lenne jó, ha a páromnak gyereke lenne, ha megvan a 2 ev munkaviszonya, kb. 22-23 éves korára lenne meg, ha talalunk állást majd neki. Ha lesz gyerek, nagyobb lakasba kell, hogy koltozzunk, addigra gyűjtök annyit. (Mostani szoba konyha, legalább másfél szobás kellene.)
2012. febr. 28. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!