Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tervezitek/terveztétek a...

Hogy tervezitek/terveztétek a közös jövőtöket a párotokkal?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, hogy mennyi idő után szeretnétek esküvőt, gyerekeket, hogyan képzelitek el a közös jövőt?

2012. febr. 28. 13:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

23 éves nő vagyok a Párom 30 éves férfi. 8 hónapja élünk együtt, 14 hónapja vagyunk együtt.

30 éves korom előtt kezemben szeretném tartani a gyermekünket, előtte valamikor egy szűkkörű, csendes esküvő.

Tehát gyerek és esküvő 5-6 éven belül. De ez egy terv eddig még.

Ha nem ilyen lenne az anyagi helyzetünk holnap házasodnánk és holnapután jönne a baba.

2012. febr. 28. 20:08
 22/25 anonim ***** válasza:
20 voltam, amikor exemmel összejöttünk. Úgy terveztük, hogy 3-4 éven belül összeköltözünk, és amikor 25 leszek, esküvő, utána 1-2 éven belül pedig első gyerek. Végül 7 évig voltunk együtt, és még az összeköltözésig sem sikerült eljutni. De tervezgetni jó volt :) Még ha ma már örülök is neki, hogy nem lett a dologból semmi.
2012. febr. 28. 21:22
 23/25 anonim ***** válasza:
19-es! Hatalmas paraszt vagy. Azt írtam, nem VOLT IGAZI munkám. Diák vagyok, és diákmunkát végzek, de ez sem a nyugdíjba, sem pedig majd a gyerek után járó támogatásban nem mérvadó.
2012. febr. 28. 21:37
 24/25 anonim ***** válasza:

19 évesen ismertem meg a páromat, 1,5 év után megkérte a kezem majd később megtartottuk a hivatalos eljegyzést szűk családi körben.

Rá következő évre megvettük a saját házunkat, akkor össze is költöztünk.

2 éve voltunk jegyesek mikor az esküvőt tartottuk.

Lassan szeretnénk babát is, 24 éves vagyok és úgy érzem most már adott minden feltétel, hogy felneveljünk egy babát. Minden hiányosság nélkül.

2012. febr. 29. 11:23
 25/25 anonim ***** válasza:

24/L és 28/F, 4 éve vagyunk együtt.

Együtt tervezzük a jövőt, de most a magam nevében tudok nyilatkozni elsősorban: 30 éves korom előtt szeretnék szülni, mégpedig ha két gyereket szeretnék, akkor a kisebbiket is. A másik kikötés ehhez, hogy gyereket csak házasságba szülnék, így ha mindent összevetünk, már igazán "belecsaphatnánk a lecsóba" :) Ugyanis még eljegyzés sem volt, illetve az összeköltözés van épp csak küszöbön!

Mindent összevetve tehát inkább "kikötéseim" volnának, mint terveim, azokat rábízom a feljebblevőre.

2012. febr. 29. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!