Hogy tervezitek/terveztétek a közös jövőtöket a párotokkal?
23 éves nő vagyok a Párom 30 éves férfi. 8 hónapja élünk együtt, 14 hónapja vagyunk együtt.
30 éves korom előtt kezemben szeretném tartani a gyermekünket, előtte valamikor egy szűkkörű, csendes esküvő.
Tehát gyerek és esküvő 5-6 éven belül. De ez egy terv eddig még.
Ha nem ilyen lenne az anyagi helyzetünk holnap házasodnánk és holnapután jönne a baba.
19 évesen ismertem meg a páromat, 1,5 év után megkérte a kezem majd később megtartottuk a hivatalos eljegyzést szűk családi körben.
Rá következő évre megvettük a saját házunkat, akkor össze is költöztünk.
2 éve voltunk jegyesek mikor az esküvőt tartottuk.
Lassan szeretnénk babát is, 24 éves vagyok és úgy érzem most már adott minden feltétel, hogy felneveljünk egy babát. Minden hiányosság nélkül.
24/L és 28/F, 4 éve vagyunk együtt.
Együtt tervezzük a jövőt, de most a magam nevében tudok nyilatkozni elsősorban: 30 éves korom előtt szeretnék szülni, mégpedig ha két gyereket szeretnék, akkor a kisebbiket is. A másik kikötés ehhez, hogy gyereket csak házasságba szülnék, így ha mindent összevetünk, már igazán "belecsaphatnánk a lecsóba" :) Ugyanis még eljegyzés sem volt, illetve az összeköltözés van épp csak küszöbön!
Mindent összevetve tehát inkább "kikötéseim" volnának, mint terveim, azokat rábízom a feljebblevőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!