Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy idősebb nagyon gazdag
férfivel?
31/68 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy valahol igazatok van, biztos én is így reagálnék átlag emberként egy hasonló kérdésre, de csak egy kicsit gondoljatok bele abba, hogy ha ti élnétek egy hatalmas házban, szakáccsal, bejárónőkkel, mindent megcsinálnak helyetted, a kisujjadat se kell mozdítanod, bármit szeretnél megvehetsz magadnak, drága ruhák, csillogó partik, aztán ebből az életből egyik napról a másikra leesni egy átlagos életszínvonalra, minden nap dolgozni járni, főzni, mosni, takarítani. Ki szeretné ezt? Én ezt az életet szoktam meg és nem tudok mást elképzelni.
Tudod ezért lenne jó néha a Királyt is leküldeni dolgozni a parasztjai közé , és a parasztokat néha meg felküldeni a várba.
2013. márc. 4. 17:18
33/68 A kérdező kommentje:
És még hozzátenném mielőtt mindenki érzéketlen gazdag libának tartana, aki csak szórja a pénzt, hogy egy állatvédő egyesületet támogatok anyagilag és aktívan is.
Előbb a szegény árvákat támogasd utána az állatokat.
2013. márc. 4. 17:33
35/68 A kérdező kommentje:
A közeljövőben úgy néz ki inkább engem kell támogatni:)
Ez most ugy hangzik nálad mint ami a "két hét múlva örökké" című filmben volt amikor a pasi azt mondta h szegényebb lett így osztozniuk kell 1 helikopteren
2013. márc. 4. 17:59
Bocs, de nincs elég szép arcod. A gazdag pasiknak nem elég a jó test meg a büfészakos diplomád, ott fejre is exkluzívnak kell lenni és komoly diplomával rendelkezni (tanár, mérnök, orvos, jogász). Pont mivel reprezentálnod kell őket. (Mozgok ilyen "körökben", lehet, hogy nem tetszik, de tudom, hogy van ez)
2013. márc. 4. 18:03
Egyébként ha mégis sikerül, semmiképp ne ezt a szokásos pénzes vállalkozót akard kifogni, aki bmw-vel rajol meg gyémánt fülbevalóval, mert pont az ilyeneknek nem biztos az egzisztenciája. Ha már el akarod tartani magad egy pofátlanul gazdag fickóval, több generációs gazdagot válassz, akinek már az ükapja is bankár/kereskedő volt. Mondjuk az a baj, hogy pont az ilyeneknél kell nagyon felkötnöd a gatyád kvalitásban meg kinézetben is, mert sajnos nem ütöd meg a szintjüket. De hátha szerencsével jársz.
2013. márc. 4. 18:09
De ki tud fordulni a gyomrom az ilyenektől de tényleg. Kicsit lejjebb kellene engedni az igényekből, nemde? A munka büdös lenne, ismerem a fajtátokat, sajnos.. Egyébként mehetsz Abu Dhabiba is vagy Dubaiba.. Néhány év alatt megvan a házikó és akár egy L betűs autómárka is, csakhogy ennek ára is van..
A korod nem tudom, de gazdag férfiak nagy része házas és általában egy hasonló jómódú nővel élnek együtt.. Amelyik meg elvált az 20 év alatti NAGYON csinos lányok tömkelegéből válogathat..
2013. márc. 4. 18:21
-.- én sem szeretek dolgozni de sosem élősködnék máson...ÉS nővérem is ilyen.Nem menne ku*rvának mint te .Az eszével keresi a pénzt és lépett is előre a ranglétrán. és kiemelkedő személyiség de te mi vagy?
apád szégyene vagy.máson akarnál élősködni,azon amit ő a tehetségével eszével megkeresett ,felépített pfff remélem éhen döglesz...:D nem lenne kár érted megérdemled a sorsod ennyi :) túl sok van a fajtádból így is :/ ....
2013. márc. 4. 18:31
Kapcsolódó kérdések: