Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak a mai szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a mai szingli pasik, szinte mindenáron barátnőt?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy míg a nők elvannak egyedül, addig a mai pasik szinte mindenáron akarnak valakit, ha szinglik.

Szinte nevetségesen, szánalmasan kínlódnak, nyomulnak, társkereső oldalakon megy egyéb ismerkedős helyeken, csak azért hogy legyen nekik valakijük....Nevetséges :D

2013. márc. 3. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mer megint egy sz@r általánosító kérdés.

Én már 2 éve egyedül vagyok, szóval nem akarok minden áron barátnőt. 2 év alatt sajnos olyan magasra tettem a mércét, hogy nagyon csodálkozni fogok ha valaki meg tudja az lépni.

2013. márc. 3. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
hallod te csira kérdező...probáld ki, ok? Probáld ki, hogy nincs senkid egész felnött korodba SEM, láthatatlan vagy a másik nem számára...ez nem olyna egyszer, mint a lányoknál, hogy bumm kinő a cici aztán már mindenki érdeklődik stbstb...mondom probáld ki...a kis naiv hepi kis életedben elképzelhetetlen, hogy a legkisebb mértékben átélt milyen a szopoágra születni.
2013. márc. 3. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:

ma 17:21

neharagdj igazad van neked is de Neked se ártana kicsit kiemelkedni az önsajnálat mocsarából :)

2013. márc. 3. 17:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó lányok - fiúval vannak ergó ugyanolyan a helyzet, semmilyen szopóág nincs. Ez nem alapján általánosítás

Szerintem van szerencsétlen nő és szerencsétlen pasi, azok sehogy nem fognak párt találni nem azért mert kukijuk meg cicijük van hanem mert szerencsétlenek, én is voltam évekig egyedük

2013. márc. 3. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem még életemben nem volt barátnőm, sőt még barátom is csak 1 van, és rohadtul leszarom xD én teljesen elvagyok egyedül is a szánalmas életemben :D
2013. máj. 6. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a férfiak vannak el egyedül...
2023. márc. 6. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!