Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a mai szingli pasik, szinte mindenáron barátnőt?
Azt veszem észre, hogy míg a nők elvannak egyedül, addig a mai pasik szinte mindenáron akarnak valakit, ha szinglik.
Szinte nevetségesen, szánalmasan kínlódnak, nyomulnak, társkereső oldalakon megy egyéb ismerkedős helyeken, csak azért hogy legyen nekik valakijük....Nevetséges :D
Mer megint egy sz@r általánosító kérdés.
Én már 2 éve egyedül vagyok, szóval nem akarok minden áron barátnőt. 2 év alatt sajnos olyan magasra tettem a mércét, hogy nagyon csodálkozni fogok ha valaki meg tudja az lépni.
ma 17:21
neharagdj igazad van neked is de Neked se ártana kicsit kiemelkedni az önsajnálat mocsarából :)
Utolsó lányok - fiúval vannak ergó ugyanolyan a helyzet, semmilyen szopóág nincs. Ez nem alapján általánosítás
Szerintem van szerencsétlen nő és szerencsétlen pasi, azok sehogy nem fognak párt találni nem azért mert kukijuk meg cicijük van hanem mert szerencsétlenek, én is voltam évekig egyedük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!